Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy "régi női barátjával" chatel Megcsalás?
2 hónapja vettem észre hogy a barátom beszél egy lánnyal, aki állítólag régi barátja, sokszor kisegítették egylast nehezebb időkbe de soha nem találkoztak.
Megkérdem ne beszéljen vele mert engem zavar, még is ígérte, de folytatták, de már a beszélgetést ki is törölte. Nagyon összeveztunk és féltékeny voltam. Megigérte ha ennyire zavar, többet nem beszél vele.
2 hete távol vagyunk egymástól, de a laptopon bejelentkezve maradt, akkor látom hogy ami óta nem vagyunk egymás mellett újra beszel a lánnyal, 2 óran át videozik vele. Én meg el vagyok hanyagolva.
Ő nem tudja hogy én ezr tudom.
Szerintetek lehet férfi és nő között barátság?
Az, hogy chatel egy régi nő barátjával, szerintem önmagában nem gond. A videózás (főleg 2 órás...) már lehet engem is frusztrálna, de próbálj ne többet belelátni ebbe.
Szerintem a te részedről ez a tiltogatás, laptopba belenézés is nagyon nem szép dolog, egyáltalán nincs bizalom a kapcsolatotokba.
Nektek kéne egy nagy beszélgetés, amiben nem egymást támadjátok hanem ész érvekkel végigbeszélitek a problémát (ha tudjátok, persze) és kitaláltok valami megoldást. Mindketten hibáztok, te tiltod és korlátozod, ő figyelembe se veszi a kérésed, te kutakodsz, ő folytatja... szép páros! :D
Férfi és nő között pedig lehet barátság, bizonyos határokig. Inkább haverságnak mondanám.
Világéletemben (65f) sok női barátom volt, szóval ezért kár aggódni.
Az nem nagyon bizalomkrltő, hogy megígér valamit, de nem tartja be!
A 2 órás videózás, hát nem tudom, az már határeset.
És az is tény, hogy a 3 hosszú kapcsolatom mind barátságból indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!