Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm találkozna a régi barátjával. Ezt le kéne nyelnem?
Istenem... még hogy csak a nők spekulálnak :)
Elég logikátlan feltevés, hogy megkérdezi tőled, akarsz-e a régi, kedves barátjával (akivel sosem járt, ha jól értem, csak tetszett neki) találkozni, és ez valójában azt jelenti, hogy nélküled akar találkozni vele.
Amúgy meg, mondj igent, ha ennyire zavar, és ismerd meg.
Nem egészen értem, mi a problémád, hiszen ha rég találkoztak, nem lógnak egymás nyakán telefonon vagy msnen, miért ne lehetne, hogy pusztán két régi barát, akik véletlenül férfi és nő, találkozni szeretnének? Szerintem semmi képpen ne húzd fel magad ezen, inkább kívánj neki jó szórakozást. Ha jártak volna, úgy már más lenne a helyzet, bár akkor sem feltétlenül kéne kiakadnod rajta.
Bizalom, tudod... :)
Szerintem menj el a csajjal a talira! Ez neked is megnyugvás, és lehet hogy a csaj még örülne is neki hogy látja rajtad hogy szeretnéd megismerni a barátait!
Lehet hogy nemnagyon tudnál bekapcsolódni a beszélgetésbe, de ennyit szerintem megér!
Mióta vagytok együtt a lánnyal? Milyen komoly a kapcsolat? Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!