Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, Szerény, Magányos lányok hol vagytok? :S
Ezzeket a lányokat hol lehet megtalálni?:S én vmiért nem az ien kis ribikre búkok....bár sztem sokan igy vannak ezzel
F/18
Énis az olyan lányokat szeretem akiknek nem az a fontos hogy ki fessék magukat meg stb hanem az életvitel és életvidámak és szépek meg minden :D
16/F Hello :D
Azt hittem a pasik nem szeretik az ilyen lányokat mint én:O
De mégis van kivétel?
Hát én ilyen vagyok és még szűz:D
16/L
15:14 amúgy én is Romániából vagyok:)
15:17-es,már ne is haragudj,de ha egy lány nincs kifestve (úgy értem,hogy eléggé látszódnak a pattanásai,miteszerei),akkor a pasiknak nem,vagy nem annyira jön be.Szerintem. :)
Amúgy hol laksz?xDDD
L.15
15.38-igen mert mindenki tökéletes:)
a vakolat az egyenlet megoldás,hogy eltűntesd a pattanásaid meg a miteszereidet. de aztán a falra is lehessen vele kenni a sminkeddel!
15:38-as vagyok..
Nem arra gondoltam,hogy mindenki kenjen magára 2 kg vakolatot..félreértesz. Van olyan,hogy szolid smink.
Tudom én is. (15:38-as vok)
Csak sztem egy fiúnak ápoltabb benyomást tesz,ha egy lánynak nem vagy nem annyira látszanak a miteszerei,pattanásai. (Nekem szinte csak miteszerem van,az meg olyan,mintha sok kis fekete pont lenne..sztem nem a legszebb látvány.:S)
A legtöbb lány akiket ismerek,oszt.társak bnők,mindnek vannak miteszeri,néha pattanásai és mégis bejönnek a fiúknak..)
Akkor tudod miről beszélek,mármint nekemi s vannak miteszereim ami ellen nem nagyon tudok tenni semmit.De azért mégis megszoktak nézni a fiúk.Amúgy úgy is lehet csinosnak,és ápoltnak lenni,hogy pattanásaid vannak meg miteszereid persze határokon belül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!