Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam hogy nem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy nem csak én generálom magamnak a problémákat?

Figyelt kérdés

Lassan több hónapja észrevehetően nem működik a kapcsolatunk. Akármi probléma van, akár az ő részéről, mindig rám van hárítva, mindig az a téma hogy nekem kéne alkalmazkodni és változni, ha esetleg neki kéne azt letudja egy "azt tudom" mondattal. Édesanyjával beszéltem egy hónapja, ő azt mondta neki ilyen a természete, hogy mindent kimagyaráz az ő javára, de szeret.

Most már találkozni sem találkozunk (és nem, nem a vírus miatt) és keveset is beszélünk. Azt mondja a munka fontosabb mert ki tudja meddig tud menni.

Én reagálom túl, hogy abszolút nem érdekli mi van velem, vagy pedig valamilyen szinten jogosan zavar hogy semmi erőfeszítést nem tesz annak érdekében, hogy szeretve érezzem magam?

Vagy egyáltalán tényleg, mik az általános jelek, hogy én magyarázok bele sokmindent?

2020. márc. 27. 06:57
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Nekem volt hadonlo gondolkodasu parom. Nem birtam sokaig mellette. Egyszeruen erzelmileg lehuzott az, hogy mindig neki volt igaza vagy ugy tekertea szavakat, hogy o jojjon ki jobban a dolgokbol...

Lehet hogy szeret, de szerintem azt te se akarod, hogy egy ilyen kapcsolat miatt legyrnenek lelki sebeid. Szerintem emgedd el ot, valtozni nem valoszinu, hogy fog. Nehez lesz, mert biztos,bhogy a szakitasnal is teged hibaztat majd, de szukseges lepes lesz. Mindenkepp legyen melletted valaki, aki visszarant es tudsz vele errol beszelni

2020. márc. 27. 07:08
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem te kèpzeled be a problèmát, ez igenis nagy gond.

Lehet, hogy szeret a maga módján, de az èdeskevès, ha ilyen negatív, lelkileg megterhelő kapcsolatra kèpes csak. Ès ha az anyukája szerint is ilyen a termèszete, akkor nem fog változni.

Egyet èrtek az első válaszolóval, az ilyet el kell engedni. A saját èrdekedben. Mert az nem èlet, hogy a te sèrelmeid folyamatosan le vannak tojva, meg mèg esetleg ellened is fordítva. Ha benne maradsz ilyen kapcsolatba, az hosszabb távon nagyon komoly lelki sèrülèseket fog okozni.

2020. márc. 27. 07:52
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Először is semmilyen konkrét szitut nem hallottunk.

Másrészt meg sok ember, hogyha érvekkel el van neki értelmesen magyarázva, hogy miért nincs adott esetben objektíven nézve igaza, megsértődik, és előadja, hogy a másik csak mindig úgy csavarja a szavakat, hogy neki legyen igaza... hát csavard te is úgy a szavakat hogy neked legyen igazad, ezt hívják értelmes vitának

2020. márc. 28. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:

"hát csavard te is úgy a szavakat hogy neked legyen igazad, ezt hívják értelmes vitának"

Mièrt is? A problèmák megbeszèlèsènek nem a harc a lènyege, meg hogy kiè legyen az utolsó szó. Ès azt sem gondolom a leírtak alapján, hogy itt arról lenne szó, hogy ő èszèrvekkel alátámasztja.

2020. márc. 28. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak az a baj, hogy a legtöbb ember, férfi is nő is, azt már harcnak veszi, ha elmondod a véleményed ami ellenkezik az övével...

Sok ember képtelen vitázni, mert kb idézőjelben egyből elsírja magát, ha mondasz neki valamit, normális stílusban érvekkel alátámasztva... ahelyett hogy mondana rá ő is valamit, megharagszik.

2020. márc. 28. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
mellesleg nem azt mondom hogy ebben az esetben ez van, csak az a baj hogy mindig 1 féle álláspont születik ilyenkor... semmi értelme a kérdésnek ha huszan ugyanazt ismételgetjük
2020. márc. 28. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem mindenki bírja a kritikát, de itt egèszen másról van szó.

"Akármi probléma van, akár az ő részéről, mindig rám van hárítva, mindig az a téma hogy nekem kéne alkalmazkodni és változni, ha esetleg neki kéne azt letudja egy "azt tudom" mondattal"

Olyan nincs, hogy mindig csak az egyik fèl a hibás. Na meg ha nincs semmi èszèrve, akkor letudja egy "tudom-mal", aztán ennyi. Ez neked èrvek felsorolása meg èrtelmes vita?

Azèrt èrtem meg a kèrdezőt, mert nekem is volt ilyen párkapcsolatom, amiben nekem sosem lehetett igazam, valahogy mindig vissza volt rám kattintva a dolog. Ő minden csíp csup szrt szóvá tett nekem, az èn èszèrveimet letojta, ha még nekem nem tetszett valami, mindig megmagyarázta, ès megpróbálta úgy kihozni, mintha èn lennèk a hülye. Ès igen, általában övè volt az utolsó szó, mert sokszor a vègèn már akkora baromságot tudott csak kiprèselni magából, amihez tènyleg nem tudtam mit hozzá fűzni.

Mondjuk èn nagyon gyorsan kiábrándultak belőle, úgyhogy szakítás lett. Akkor èrdekes módon már meg tudott nyilvánul is èrtelmesen, meg tudott hallgatni, ès meg lehetett vele beszèlni a dolgokat. Csak akkor már kèső volt rèszemről.

2020. márc. 28. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:

egy kapcsolatban legtöbb esetben mindig van vmi probléma a másik részről is. Ha megkérdeznéd a párját szted azt mondja neki nincs semmi problémája a dolgokkal? Biztos ő is tudna valami érthetőt felhozni.

de ha ennyire rossz vmi ilyen szempontból én már nem is erőltetném kb.

2020. márc. 28. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!