Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexuális problémákat hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális problémákat hogyan oldotta meg, akinek volt?

Figyelt kérdés
35 eves pasi vagyok, parom 26. A problémam az lenne, hogy bár nagyon szeretem, de a szex nem igazán akar működni közöttünk. Régen én sok “lazább” erkölcsű nővel voltam együtt és szexuális téren nagyon jó is volt ez, de kapcsolat szinten soha nem működött a dolog. A mostani párom épp ellentettje, a mindennapokban nagyon jól kijövünk es minden oké lenne, ha a szex is jól működne. Ő olyan visszafogottabb tipus, inkabb olyan szende, aranyos lány. Ez miatt nem tudok rá úgy nézni, mint egy szexi dögös csajra, pedig nagyon szép. Ez miatt rosszul erzem magam, hogy pasi letemre nem kivanom a szexet vele es ez az önbizalmamnak is rosszat tesz. A dolgot nehezíti, hogy sok alkalmam lenne félrelépni, sokan felajánlkoznak nekem, de eddig ellenàlltam a kisertesnek, mert őt szeretem, de a szex meg hiányzik es az izgalom. Minden keppen szeretnem ezt a problémát megoldani es felcsiholni a tuzet a kapcsolatunkban, de nem tudom hogyan lehet?! Kérlek benneteket csak olyanok írjatok, akik voltak hasonlo helyzetben es sikerult megoldani a kapcsolatukat. Ne izgató fehernemű es stb.. kliséket javasoljatok, mert jelen esetben nem az a probléma, amit ez megoldhatna.

2019. aug. 21. 14:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

El kell fogadnod, hogy sajnos nem illetek össze.

Ha nem látod benne a szexi nőt, akkor hosszú távon úgyis keresni fogod másokban, akkor pedig mi értelme van annak, hogy együtt vagytok?! Szex nélkül bármelyik haveroddal is együtt tudsz élni, egy párkapcsolatnak/házasságnak pedig pont az a lényege, hogy szex is van, mégpedig olyan jó, amilyen senki mással nincs.

Így csak egymás idejét raboljátok.

2019. aug. 21. 14:25
 2/18 anonim ***** válasza:
51%

Ha nincs jó szex, jó kapcsolat sincs!

Ez inkább barati kapcsolat , hogy a mindennapokban oké, szexualiusan meg nem működik semennyire.

2019. aug. 21. 14:39
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagy szerencse kell, hogy minden meg legyen, kb. a lottó ötöst könnyebb megnyerni, mint olyan párt találni akivel minden flottul megy. Ez is mutatja, hogy Aszexben nem az a lényeg, hogy mennyire szép valaki vagy kisportolt teste van, ami persze inspiráló, de önmagában még kevés.

A nők is ugyanezen vannak elkárhoztatva, van akivel kijön, hosszútávon megbízható de nem látja benne a férfit. Sokan a biztonságot választják a jó szexpartner helyett mert pl. apának és társnak nem való. Az élet örök megalkuvás.

2019. aug. 21. 14:59
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat, de en pont olyan tapsztalatokat várok, akiknek sikerült tüzet csiholni a kapcsoltba szexuális téren. Tudom a legegyszerűbb mindig az, hogy lapozzunk aztan lesz más. Nekem volt több másik, akik szexualisan nagyon izgattak, de ezzel a tipusú nőkkel nem tudtam együtt élni. Most végre van egy olyan ember, akivel nagyon jól érzem magam es szeretném a kapcsoltot inkább fejleszteni, mint sem eldobni. Nem úgy tekintek rá mint, ha csak barátom lenne, mert szeretem es nem úgy mint egy azonos nemű barátot, hanem szeretem, mint nőt. Idealisabb anyát el sem tudnék jépzelni a lerndő gyerekeimnek. Tehát légyszi olyanok kommenteljetek, akik hasonló cipőben jártak és sikerrel javították meg a kapcsolatuk hiányosságait.

Nehéz az ilyen helyzet, mert ha félrelépek, akkor ugye azért vagyok szemét, ha maradok és küzdök a kapcsolatunkért, akkor hülye vagyok, mert az időnket rabolom, ha szakítok, akkor megfutamodok.

2019. aug. 21. 15:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha aszexuális vagy nagyon gátlásos ( mondhatni prűd), te a fejed tetejére is állhatrsz, nem lesz belőle szexistennő. Most vagy ezt elfogadod, és majd érzelmileg kárpótolnak a születendő gyeremekeid....vagy .....
2019. aug. 21. 15:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem ír neked senki semmi - számodra - érdemlegeset, mert arra, amit szeretnél, nincs megoldás.

Egy kapcsolatban vagy benne van a tűz, vagy nincs. Olyan nincs, hogy 2 évig langyos állóvíz volt a kapcsolatotok, holnaptól meg beüt a fene nagy szenvedély...

Ahogyan a korábbi kapcsolataidból is mindig hiányzott valami, úgy a mostaniból is hiányzik valami (elég fontos). Ezt vagy elfogadod, és leéled kielégítő szex nélkül az életed, vagy keresel olyat, akiben ez is benne lesz.

2019. aug. 21. 15:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de én próbálkoztam, romantikáztam, de csak ideig óráig ment a dolog. Ezt sajnos nem lehet erőltetni.

Próbálj vele erről beszélni, hátha együtt ki tudtok találni valamit, de készülj fel arra is, hogy nem biztos, hogy együtt fogtok megöregedni. Te a bevállalósabb, dögösebb csajokra buksz még akkor is ha ezt még magad elől is titkolod. Egyszer úgy is ki fogod ám ezt hangosan mondani, de addigra elpocsékoljátok a fiatalságotokat.

43. N.

2019. aug. 21. 15:31
 8/18 A kérdező kommentje:
Kedves 7. en nem tagadom, hogy az olyan bevállalós már már prostis stílusú nőkre bukom, de csak szexuálisan. Több mint 30 eves koromig az olyanokat kerestem, de rájöttem, hogy nem tudok azzal a tipussal élni. Örülök, hogy megtaláltam a mostani páromat, mert vele élni szeretek. Nem tagadok én magam előtt semmit.
2019. aug. 21. 16:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Keress szexi, dögös nőt, aki anyának is remek lesz. A párod nem elég neked, akárhonnan is nézed a dolgot.
2019. aug. 21. 17:31
 10/18 anonim ***** válasza:

Azt lenne érdemes megbeszélni, hogy miért ilyen a barátnőd hozzáállása a szexualitáshoz. Az, ami most van, az neki elégséges és kielégítő, és boldog tőle? Vagy esetleg van valami olyan tényező, ami miatt visszafogottabb? Teszem azt, szexuális bántalmazás, szigorú vallásos neveltetés, szexualitás tabusítása, az is lehet, hogy gátlásos amiatt, mert tapasztalatlan hozzád és az exeidhez képest is. És még egy kérdés, mióta vagytok együtt? Mert lehet az is, hogy korainak tartja.

Ha valami probléma van a háttérben, akkor érdemes meggyőzni arról, hogy veled ezzel kapcsolatban nem kell aggódnia, de ez nem fog hamar menni. Időről időre be kell bizonyítanod, hogy tartod a szavad, és lehet, hogy neki is sok türelemre és megértésre lesz szüksége. Ilyen esetben az is fontos, hogy ő mennyire tesz aktívan azért, hogy ez a helyzet megváltozzon, hogy jobban tudjon benned bízni. Viszont ha nem akar változtatni, vagy neki ez a helyzet így jó, akkor nem vagytok szexuálisan kompatibilisek.

Azt is érdemes lehet megbeszélni, hogy a szexualitással kapcsolatban kinek hol vannak a határok, mik azok, amiket bevállalnátok igen/nem/talán alapon, vagy hogy nektek egyáltalán mit jelent/miért fontos a szex. Ha ez nagyon eltérő, akkor pedig érdemes mérlegelni, hogy lehet-e még olyan kompromisszumokat találni, ami mellett ez egy teljes értékű kapcsolat lesz.

2019. aug. 21. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!