Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek nem a pénz kell miért van a világsztár gazdagoknak mindig bomba csaja ha rondák is?
Senki nem mondta, hogy egy nő sincs, aki a pénzért van a pasival, a gáz az, hogy azt hiszitek, MINDEN nőnek a pénz kell.
És akkor kérdezhetnénk, hogy ha a férfiaknak nem számít a külső, miért nem csúnya nőkkel vannak?
"Még a ronda gazdag néger rappereknek is mindig van nőjük pedig nem olyan szépek sztem."
Bocs, de az egy külön téma. Rájuk akkor hivatkozzál, ha csupa fehér nővel lesznek körülvéve. Már elnézést, ha rasszistának tűnök, de a rap meg a hiphop, az egy külön szubkultúra.
A 165000. kerdes egy nögyülölö, luzer ferfitol 2 het alatt.
Semmi közöd hozza, hogy ki miert kivel van.
Azert, mert te annyira szerencsetlen van, hogy nem vagy kepes magadnak nöt szerezni, nem a nök hibaja csakis a tied.
Mar nagyon idegesitö, hogy masrol nem szolnak a kerdesek, mint a nök mocskolasarol.
Különbözőek vagyunk. Vannak prostituáltak, vannak nők, akik úgy kapják meg a felhajtást, ha egy olyan pasival állnak össze, aki körül van... Oké.
De az már nekem őszintén sok, hogy ha itt leírom, hogy mennyire nullán volt a vőlegényem, mikor megismertem és ennek ellenére mennyire szerettem, akkor automatikusan hazug k...urva vagyok. És ahányszor egy srác itt tanácsot kér, az első az, hogy legyen pénze és vegyen kocsit. Annyira szánalmas, hogy minden nőt kifizethető prostinak tartanak egyesek, közben meg sápítoznak, hogy miért nem szereti őket senki. Azért csezdmeg, mert ez a viselkedés egyszerűen primitív és bántó. És ha szeretetet akartok, talán előbb legyetek szerethetőek, ne gazdagok...
Nyuszika, látom, a matek nem az erősséged. Igen kevés világsztár van a nők létszámához viszonyítva, így nem eleve nem mérvadó. Nyilván van az a réteg, aki a pénzért és hírnévért mindent megtesz.
Másrészt nem igaz, rengeteg sztárnak maga korabeli párja van évtizedek óta.
Sok esetben pedig idősebb a feleség. Pl. Momoa felesége nemcsak hogy idősebb, de még csak nem is szép. Pedig Momoa bárkit megkaphatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!