Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a magyar férfiak Európa leglustábbjai? Miért csodálkoznak, ha nem kellenek a nőknek?
Ezeknek a cikkeknek szerintem semmi valóságalapja nincs! Az újságíró olyan grafikont csinál amilyent szeretne, ez pont olyan mint mikor a cégvezetés havi beszámolót tart, aztán azt mondja, hogy most nem lesz prémium, mert szarul dolgoztatok, ezt bizonyítva dobálózik mindenféle ábrákkal, aminek valószínűleg nincs is valóságalapja. Közben meg jók voltunk és a saját zsebüket tömik.
Azt tudom, hgy az exem inkább a facebookon lógott a barátnőivel egyetemben, mint, hogy rendet tartson, ha normális kaját akartam, akkor magamnak kellett főzni, boltba én mentem mindig, mert, hogy csak nekem van jogsim stb
Az ábra szerint a magyar nők szintén Európa leglustábbika, akkor ők sem kellenek szerinted a férfiaknak.
Ellenben a görögök élnek boldogan úgy, hogy sokkal nagyobb eltérés van a két nem aktivitása között?
Csodálkoznak,hogy nem kellenek?
Nocsak!Én nem vettem észre.
Mindig volt nőm,most is van,és lesz.
Lustának meg nem nevezném magamat.
Egyedül neveltem fel két gyereket,mert az anyjuk "kikapcsolódásra" vágyott.
Az a helyzet drága,hogy mosok,főzök,takarítok,és villanyt szerelek,butort készítek,és mellékesen diplomás is vagyok!
Ha így nézzük,akkor tulajdonképpen mire is kelletek?
Nekem eddig házias pasijaim voltak, egyet kivéve, de ő csak rendszeres alkalmi volt. A pofámba vágta reggeli után, hogy "mosogass el" mondom miért? "mert te vagy a nő".
Nem sértődtem meg rajta, de nem is mosogattam el nála, igaz, nem is veszem férfiszámba, szexre jó volt, ennyi.
És mégis nagyon sok vonzóbbnak tartja a kőbunkó férfit aki a boltban pl. zsebretett kézzel sétál utána, de hát olyan férfiasan keménykedik meg szólja le az alkalmazottakat, ilyen egy igazi jellem. Meg hát a végén "zsebbű fizet", ami aztán végképp a férfiasság csúcsa. És vihetem helyette a 3 rekesz Lóbányait, micsoda kitüntetés! - na ez a gondolkodás sokaknál, sajnos.
Ott meg a másik oldalon látszik ahogy a figura viszi a felesége helyett a nehezebb cuccokat, vagy akár mindet, "mekkora lúzer", ráadásul normálisan beszél a feleségével meg az alkalmazottakkal is, micsoda nyápic, töketlen valaki.
Amíg az első viselkedés sok nő számára "nagyon vonzó", míg a második elvétve, addig sajnos több lesz a kőbunkó figura, mert... nincs értelmes indokuk megváltozni. Bejön, meg még "menőnek" is tartják. Mondjuk szerintem ez szörnyű, de lehet csak azért, mert a neveltetésem más volt, mint ezeknek meg amúgy is jó érzés segíteni, és nem csak keménykedni meg ilyenek. Nevetségesek az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!