Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nekem nem elég jó valaki, tőlem sokkal jobb nőknek pedig tökéletes?
Egyszerűen nem értem hogyan lehet az, hogy vannak pasik, akik komolyan próbálkoztak nálam, de nekem valamilyen okból nem tetszettek, aztán összejöttek tőlem fényévekkel szebb/okosabb lányokkal, akikkel boldogan élnek. Most hirtelen 4 ilyen srác jut eszembe, de biztos volt több is. Az egyik nekem is nagyon tetszett, de rövid időn belül egyértelművé vált számomra , hogy kissé pszichopata a srác, ennek ellenére több hónapos zaklatás (telefonszámot és facebook profilt kellett miatta változtaznom) után összejött egy nagyon kedves, tündéri és nem utólsó sorban gyönyörű lánnyal (akit szintén ismerek) és már 4 éve látszólag boldog kapcsolatban élnek, házasságot terveznek. Tudom nem vagyunk egyformák, mindenkinek egyedi az izlése, de ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy milyen szerencsések ezek a pasik, hogy kosarat kaptak tőlem, mert most mindannyian egy minden tekintetben jobb nővel vannak együtt. Félreértés ne essék, most sem jönnék össze egyikkel sem, csak néha elgondolkozom, hogy ez elég érdekes dolog, mondjuk lehet csak számomra. :D
Van más is, aki ezt tapasztalja? Ti nem találjátok furának?
24/L
Valószínű te merőben más értékrend alapján választasz, mint a többség. Próbálj ezen a vonalon elindulni, esetleg beszélgetni erről barinökkel, kinek mi a prioritás egy kapcsolatban.
Szerintem sem vagy irigy, ez a kerdés nagyon nem erről szól, jól félre értelmezte az 1.
5: Jaja.
Sok boldogságot a nálad szebb nőknek a pasijaikkal.
Neked meg a macskáiddal 10 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!