Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit akar mert már nem vágom?
hát szerintem legyél erélyes, és kérdezd meg h mi a baja veled, aztán ha ujabb negativ válasz, akkor hagyd. sztem
2010. júl. 25. 21:37
Szerintem ez lerázás akart lenni..
szerintem(de ne sértődj meg)
próbál "lerázni" megijedt:S
beszélj vele..menj át hozzá...vagy valami
sok sikert!
16/L^^
Nem akar semmit sem Tőled,csak barátilag tekint Rád,és le akar rázni.Szerintem elég egyértelműen jelét adta mindennek,szóval hagyd,mert csak még jobban elvadítod Őt magadtól.
2010. júl. 25. 21:38
Szerinem megilyedt az érzéseidtöl!!! lehet hogy csak barát akar lenni veled és nem akar ennél komolyabbat töled!!! jobb lessz ha hagyod a csajt mert ha többet keresed zaklatásnak veszi majd és utánn nem is akar majd hallani rolad...
egy kicsit hagyad hátha ö majd felkeres és ö kér majd talit...
2010. júl. 25. 21:38
Én azt nem értem hogy barátilag kézen fogva sétálni?? 2 lánynál még elmegy...de ha fiú meg lány sétál úgy akk ott sztem kell lennie valaminek
2010. júl. 25. 21:43
7/11 A kérdező kommentje:
De pl múltkor írt egy sms-t,hogy annyira unatkozik otthon este 11 kor,hogy mindjárt leugrik az erkélyről unalmában és lehetne már végre nete,hogy esténként megint átbeszéljük az estéket...Akkor miért pont nekem írt? Meg régebben mindig a közös programunk után ahol ő is ott szokott lenni mindig egy srác haverom meg egy csaj+ő meg én szoktunk haza felé menni legalábbis a buszmegállóig mert másik busszal szoktunk menni mehetne más felé de ma is eljött velünk viszont nem beszélt senkihez max 1-2 szót bnőjéhez és csak ment előre...Mindig úgy köszönünk a 2 csajnak a sráccal,hogy 3 arca puszi és hát most sem hagyta ezt ki simán inthetett volna egyet de nem oda jött...És olyan kellemesen érzés ahogy hozzám ér... bele remeg a lábam is...Sose szeretem még ennyire senkit mindig ő jár az eszembe és már ki készít..
Ilyen csajjal már találkoztam én is, és én se értettem hogy mit akarhat. Néha rám mászott (megfogta a kezem, flörtölt stb), ha én közeledtem felé akkor meg bevágta a durcát. Aztán megelégeltem és megszakítottam vele mindenféle kapcsolatot. Az nem barátság és nem is kellemes ha nem lehetek önmagam, arra meg ne tartson hogy megbeszélje velem a dolgait meg ha kellek fogjam a kezét mikor egyedül van... Keress olyan csajt aki komolyan tudja értékelni az odafigyelést.
Gondolj egy kicsit a saját boldogságodra is, bár bevallom ezt nekem is mondták annó ezt és szartam rá... :D
17/F
2010. júl. 25. 22:03
Tuti, hogy ennél többet nem akar Tőled (bocs). csak szorakozik Veled!!
2010. júl. 25. 23:17
10/11 Failure válasza:
ne is vágjad, ha nem akarsz börtönbe menni.
2010. júl. 27. 11:55
Kapcsolódó kérdések: