Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes érte küzdenem? (Bővebben lent! )
Sziasztok!Szeretném a véleményeteket kérni egy igen bonyolult szerelmi ügyben!Van egy fiú akivel jártam,nagyon szerettem/és szeretem őt!De szakított velem amiben igaza van hiszen 14 évesek vagyunk élnünk kell!Több emberrel is járnunk kell ahoz h.tényleg komolyan gondoljuk azt hogy ő az igaz,mert akkor elengedtem és azt gondoltam h.ha visszjön tényleg engem szeret!Háát és mostanábba nem tudom h.mi van...Visszaakar jönni???Mert persze ő is járt másokkal és én is,de ha én jártam vkivel teljesen kikellt magából,féltékeny vt(látványosan),és én egyszer próbáltam újra kezdeni akkor kosarat kaptam:(!De mégis azt érzem h.ő is akar engem pl:a múltkor egy kirándulás során nagyon látványosan összeakart hozni a barátjával és feltünően érdeklödött hogy van e vkim,de a hazafele uton viszont megkért üljek mellé és megcsókolt!És azóta is és régebben is mindig kikérte a véleményem ami számomra fontos és jóó dolog senkire nem hallgatot/hallgat csak rám!De akor miért kosarazott ki???Mit kellene tennem szerintetek???
Értelmes válaszokat kérek!És köszönöm annak aki elolvasta és megpróbál segiteni!Puszi:Timi:)
Utolsónak:
Háát ha tényleg így gondolod!Miért???Miből??
Köszönöm az öszinte válaszodat,de szerinted csak tényleg játszik velem???
De a kapcsolatot még a csók elött utasitotta vissza!
És a csókot pedig ő kezdeményezte!
Lehet h.igazad van:(
Nem engedem neki a csókot ameddig nem leszünk együtt:(
na azóta történt vmi?
jártok már?:Đ
(az vagyok aki sorolta h miért szeret a srácxĐcsak elfelejtettem megnézni h kikor irtamxĐĐ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!