Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt akar kidobni a párom?
Munkanélküli lettem sajnos egy ideje ( 2hónapja) , párom meg emiatt cirkuszol velem,közben tudja,hogy nem könnyű állást találni. Vidéken élünk ez nem Pest környéke.
Olyan hangot üt meg Nemtudom miért lett ilyen. KI FOG DOBNI VAGY MI BAJA ?
25N,37F ,1 gyerek
De rossz, én bezzeg 5 nőt is el tudnék tartani egyszerre, és most egy sincs.
Viccet félre téve, ez gáz amit művel. Bajban ismeri meg az ember igazán a másikat. Szerintem beszélgessetek el a továbbiakról...
Feszült, hogy rajta, az ő keresetén múlik minden, szó szerint az egész életetek. Ez érthető. De szerintem aki szeret, az nem viselkedik így, pláne ha még tisztában is van a lehetőségekkel, pontosabban azok hiányával.
Ismerem ezeket a vidéki viszonyokat, én is ebben élek, éltem is mindig... Gondolom, a gyereket te hozod-viszed óvodába. Ezt összeegyeztetni egy "bejárós" (tehát nem a településeteken lévő) munkával autó nélkül szinte lehetetlen. Főleg, hogy faluhelyen nem nézik jó szemmel, ha "hajnalban" bedobod a gyereket, és 3-ra, max. fél 4-re nem vagy ott érte.
Fogalmam sincs, mit tehetnél, én is a hivatalnál kuncsorgást tartom reális lehetőségnek, de ez valahol borzasztó... Hogy söprögethetsz, locsolgathatod a virágot, kapálhatsz együtt azokkal, akiknek jó, ha a 8 általánosuk megvan, cserébe többnyire láncdohányosok, masszív alkoholisták meg ilyenek. Aztán ha hazamész egy ilyen társaságban töltött lehúzó, a maradék életkedvedet is elvevő nap után, akkor majd az lesz a baja a párodnak, hogy miért vagy morcos.
Egyrészt nagyon bánt a dolog hogy ilyen velem, de őt is megértem tart tőle hogy mi lesz.
Most azon agyalok egy ismeros ajánlott lehetőséget hogy menjek be kérdezzem meg ,a főnök mondta h menjek be pénteken
35 km-re van,hogy hogy szerezhetnék egy autót basszus 😞
52
Igen ezt eddig ezért kerültem el ,mert a legtöbbje csöves,büdös,ápolatlan ember ott ,reggel 6 ra már van bennük alkohol. Szerintem nem meglepő ha nem vágyakozok oda.
Meg egyszer megkérdeztem, ( akkor nem lett szükség rá mert rá 5napra lett munka) és oda vágták, Hogy neked dolgozik az urad meg neked csak egy gyereked van......
Segítségünk van a gyerekre vigyázni, itt nincsen óvoda szomszed településre hordja viszi őket busz.
Nem olvastam el az eddigi hozzászólásokat, előre is elnézést, ha már elhangzott témákat ismétlek.
Huszonéves koromban volt hasonló szituációban részem, csak a másik oldalról - én voltam az agresszor férfi. Nem mondom, hogy ebből bármi igaz lenne a ti esetetekre, de ha igen, akkor talán adhat egy más nézőpontot.
A feleségem bölcsész diplomával rendelkezik, és nem éppen MO legfelkapottabb régiójában élünk, ráadásul akkoriban tombolt a gazdasági válság, alig lehetett állást kapni. Neki is az volt a mélypont, amikor a kínai gyorsbüfében szolgálta ki a volt csoporttársait. Ő 10 kerek hónapig volt álláskereső, és ez akkoriban keményen ráment a mi kapcsolatunkra is.
Ami engem nagyon zavart, hogy egy rakás szerencsétlenségnek láttam őt. Rossz hozzáállással pályázott, tanácsot akartam adni, amit nem fogadott meg. A szabadidejét nem felkészüléssel, tanulással töltötte, hanem hülyeségekkel. Egy idő után amolyan koncepciótlanná is vált az egész, megkopott a lendülete. Én egyre türelmetlenebb lettem vele, ő pedig egyre ellenállóbb velem szemben. Egy idő után elkezdett szétcsúszni. Egész nap otthon volt mackónadrágban, nem haladt előre semmivel. Ha egy dolga volt aznapra, az is elcsúszott. Egész nap a barátnőivel messengerezett, meg sorozatot nézett.
Én akkor nem értem fel ésszel, hogy mekkora önértékelési krízisben van éppen. Semmi önbizalma, semmi önbecsülése nem volt - miért is lett volna - ez pedig kihatott a viselkedésére. Az egykori enerigiabomba barátnőm egy üveges tekintetű, csetlő-botló, lázadozó tini szintjére esett vissza. Én pedig mit csináltam? Támadtam, mintha nem lett volna elég baja. Folyton veszekedtem vele, hogy szedje már össze magát, mert elegem van már. Baromira szégyellem amúgy, főleg mert fordított esetben ő sosem volt velem ilyen.
A lényeg: magasról lesz*am, hogy van e munkája, vagy nincs. Ez az egész arról szólt, hogy nem akartam ilyennek látni: nem tudtam felnézni a mackónadrágos, szétcsúszott, vergődő lányra. Azt akartam, hogy változtasson ezen. Fel akartam nyitni a szemét, ő pedig védekezett. Védekezett, mert olyanért piszkáltam, amin nem tudott változtatni. A védekezés viszont úgy hatott rám, mintha őneki ez az egész nem lenne fontos. Ettől én még agresszívebb lettem. Csalódtam benne, nem ilyennek képzeltem. Az ő önbecsülése ettől még mélyebbre süllyedt, hiszen már én sem hittem benne. Ő csalódott bennem, mert nem ilyennek képzelt. Ez a spirál így ment szépen lejjebb és lejjebb. Volt mit rendbetenni.
Bőven hosszabbra eresztettem, mint kellett volna, de amit mondani akartam, hogy nem gondolom, hogy ez arról szólna, hogy van e állásod, vagy nincs. Sokkal inkább arról, hogy te milyen állapotban vagy. Őszinte beszélgetéseket javasolnék.
A vasútnál is árdeklődj, ne csak a postán. Ha 6km-re van vasút, az kerékpárral 20-25 perc, meg lenne oldva a bejárás. Ott most országosan hirdetnek több munkakörbe is felvételt.
56
Igen vannak jó/hasznos dolgok abban amit írtál.
Igyekszem nem elhagyni magam és elfoglalni itthon ,a kertet is beültetem az éven aztán kitudja lehet ha megint sikerül valami munka nem lezs értelme ...mert akkor nyilván az az első.
Én nem vagyok diplomás ,kereskedelmi meg érettségim van , én dolgoztam kínai büfében pár éve és szerettem. Mindig rendesen kifizetett és kaját is hozhattam haza. Bár tudom egy diplomásnak nem ez az álma.
Parom is néha megért mert tudja és ő is Keresgél nekem,néha bekattan neki és mindent mond ....
57 köszönöm megnézem !! 😊
Ott csak egy csupasz megállóhely van ,nincs se jegykiadás se semmi.
De máshol lehet találok a környéken köszi az ötletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!