Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt akar kidobni a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt akar kidobni a párom?

Figyelt kérdés

Munkanélküli lettem sajnos egy ideje ( 2hónapja) , párom meg emiatt cirkuszol velem,közben tudja,hogy nem könnyű állást találni. Vidéken élünk ez nem Pest környéke.

Olyan hangot üt meg Nemtudom miért lett ilyen. KI FOG DOBNI VAGY MI BAJA ?

25N,37F ,1 gyerek

2020. márc. 11. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%
Hát a rosszban nem igazán számíthatsz rá csak a jóban. Én biztosan nem felejteném el ezt a viselkedést.
2020. márc. 11. 10:56
 42/63 A kérdező kommentje:

60 km-re van kórház tőlünk csak ,akkor megint bejön az ,hogy második auto kellene mert nemtudnek mivel bejárni.

Keresek én mindenféle állást nem csak eladóit!!!

2020. márc. 11. 10:58
 43/63 A kérdező kommentje:

Most is számíthatok rá én próbálok magamra nem költeni

De ő direkt hozott nekem amit én szeretek inni kólát meg mandarint hozott ...

Csak mellette ha ez bekattan neki akkor nem hagy.

2020. márc. 11. 11:01
 44/63 anonim ***** válasza:
# 43 Akkor meg amikor ez épp bekattan neki, szépen, nyugodt hangnemben mondd meg neki, hogy ezzel a cseszegetéssel nem segít, hanem ront a helyzeten. Elmondod neki, hogy te is szarul érzed magad ettől a helyzettől, de attól, hogy még veszekszik veled, nem lesz munkád. Elhiszem, hogy arrafelé nem olyan egyszerű munkát találni, mint itt Pest megyében. De jön a nyár, ilyenkor azért mindenféle idénymunkára keresnek embert. Valamit csak találsz. Esetleg beiratkozhatnál egy támogatott képzésre, amivel könnyebben találhatnál valami melót. Pl. óvodai dajka. Az mindig kell, és ovi is szinte mindenhol van.
2020. márc. 11. 11:09
 45/63 anonim ***** válasza:
Szerintem a képzéseket nem falvakban szervezik, hogy tudna eljárni ilyenre, ha dolgozni sem tud eljárni?
2020. márc. 11. 11:13
 46/63 A kérdező kommentje:

Ez kicsit bonyolult ...el tudok járni de csak a buszjárat vonalán.

Ha máshol találok állást pl a másik irányba ahol nincs közvetlen buszos hanem 6 km-re van egy vonat állomás gyalog,

akkor kellene még egy autó mert másképp nem jutok el.

2020. márc. 11. 11:16
 47/63 anonim ***** válasza:
66%

Tehát van albérlet, hitel, gyerek, és még te is belőle élsz most. Igen, ezt egy fizetésből nem reális fenntartani. Ne csodálkozz, ha kiakadt.

Ráadásul már 2 hónapja van ez a helyzet.

Az nem igaz, hogy Magyarországon 2 hónap alatt nem lehet SEMMILYEN munkát találni. Válogatsz, ez a baj.

Vállald el az első adandó munkát. Mindegy, hogy nem tetszik. Kezdjél el dolgozni végre valamit. Munka mellett lehet új lehetőségek után nézni, de addig is legalább nem egy lábon áll az egész háztartás.

A másik dolog, hogy 25 éves vagy csak; ha nincs piacképes végzettséged, akkor tanulj tovább. Iratkozz be levelezőre és fejlesszed magadat, hogy akár egyedül is fel tud nevelni a gyermeked, ha úgy alakulna.

2020. márc. 11. 11:35
 48/63 A kérdező kommentje:

Semmi nem adódott nem túloztam el.

Nemtudtam volna bejárni rá amit esetlegesen találtam. Most mondjam azt páromnak adja ide a kocsit akkor ő sem tud menni, akkor meg az ő fizetése esik ki?

Már csak fizetősön tanulhatnék, mert megvan a 2 OKJ-m ami ingyenes volt így azt inkább nem vállalom be hogy fizetősön,még egy kiadást nem veszek a nyakunkba.

A hitel az a kocsié ,ami szintén páromnak a bejárás miatt kellett.Nem szórakozásra vettük fel.

2020. márc. 11. 11:39
 49/63 anonim ***** válasza:
85%
Na ezért nem költözünk a puszta közepére egy faluba, ahol semmi álláslehetőség nincs. Azt írtad a szüleid messze élnek, gondolom élhető környéken. Gondolom a párod vett rá,hogy költözz a pusztára. Akkor meg semmi joga nincs kiabálni veled, hogy olyan élhetetlen környéken nem találsz állást.
2020. márc. 11. 11:46
 50/63 A kérdező kommentje:

A falu nem egyenlő azzal,hogy puszta 😊

Nem volt rossz eddig szerencsém Votl találtam helyet ami megfelelt közlekedés szempontjából de most meg hiába keresek.

Anyukámék sem laknak jobb környéken, végszükség esetén befogadnak de másfél szobában vannak 3 an ígyis.

2020. márc. 11. 11:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!