Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt akar kidobni a párom?
Munkanélküli lettem sajnos egy ideje ( 2hónapja) , párom meg emiatt cirkuszol velem,közben tudja,hogy nem könnyű állást találni. Vidéken élünk ez nem Pest környéke.
Olyan hangot üt meg Nemtudom miért lett ilyen. KI FOG DOBNI VAGY MI BAJA ?
25N,37F ,1 gyerek
60 km-re van kórház tőlünk csak ,akkor megint bejön az ,hogy második auto kellene mert nemtudnek mivel bejárni.
Keresek én mindenféle állást nem csak eladóit!!!
Most is számíthatok rá én próbálok magamra nem költeni
De ő direkt hozott nekem amit én szeretek inni kólát meg mandarint hozott ...
Csak mellette ha ez bekattan neki akkor nem hagy.
Ez kicsit bonyolult ...el tudok járni de csak a buszjárat vonalán.
Ha máshol találok állást pl a másik irányba ahol nincs közvetlen buszos hanem 6 km-re van egy vonat állomás gyalog,
akkor kellene még egy autó mert másképp nem jutok el.
Tehát van albérlet, hitel, gyerek, és még te is belőle élsz most. Igen, ezt egy fizetésből nem reális fenntartani. Ne csodálkozz, ha kiakadt.
Ráadásul már 2 hónapja van ez a helyzet.
Az nem igaz, hogy Magyarországon 2 hónap alatt nem lehet SEMMILYEN munkát találni. Válogatsz, ez a baj.
Vállald el az első adandó munkát. Mindegy, hogy nem tetszik. Kezdjél el dolgozni végre valamit. Munka mellett lehet új lehetőségek után nézni, de addig is legalább nem egy lábon áll az egész háztartás.
A másik dolog, hogy 25 éves vagy csak; ha nincs piacképes végzettséged, akkor tanulj tovább. Iratkozz be levelezőre és fejlesszed magadat, hogy akár egyedül is fel tud nevelni a gyermeked, ha úgy alakulna.
Semmi nem adódott nem túloztam el.
Nemtudtam volna bejárni rá amit esetlegesen találtam. Most mondjam azt páromnak adja ide a kocsit akkor ő sem tud menni, akkor meg az ő fizetése esik ki?
Már csak fizetősön tanulhatnék, mert megvan a 2 OKJ-m ami ingyenes volt így azt inkább nem vállalom be hogy fizetősön,még egy kiadást nem veszek a nyakunkba.
A hitel az a kocsié ,ami szintén páromnak a bejárás miatt kellett.Nem szórakozásra vettük fel.
A falu nem egyenlő azzal,hogy puszta 😊
Nem volt rossz eddig szerencsém Votl találtam helyet ami megfelelt közlekedés szempontjából de most meg hiába keresek.
Anyukámék sem laknak jobb környéken, végszükség esetén befogadnak de másfél szobában vannak 3 an ígyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!