Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt akar kidobni a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt akar kidobni a párom?

Figyelt kérdés

Munkanélküli lettem sajnos egy ideje ( 2hónapja) , párom meg emiatt cirkuszol velem,közben tudja,hogy nem könnyű állást találni. Vidéken élünk ez nem Pest környéke.

Olyan hangot üt meg Nemtudom miért lett ilyen. KI FOG DOBNI VAGY MI BAJA ?

25N,37F ,1 gyerek

2020. márc. 11. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

Nemtudom Hányas válaszoló volt

Az az új dolog okozza,hogy kevesebb a bevételünk.

2020. márc. 11. 10:33
 32/63 anonim ***** válasza:
100%
Ne vesd el a félrelépés lehetőségét, nem rosszból írják. Az esély erre is megvan. Állandóan otthon vagy, és valamit nem tud megtenni,amit eddig a távollétedben igen. Lehet nem félrelépés, de valami olyan, amit titkolna előled. A másik lehetőség, hogy tényleg komolyan aggasztja hogy nem fogtok 1 fizetésből 3-an megélni azon a színvonalon, amin eddig. A harmadik pedig, hogy a munkanélküliséged miatt kevesebb lettél a szemében. Bocsi, hogy így írom, nem akarlak bántani, csak nem jut jobb szó az eszembe, koloncnak tart.
2020. márc. 11. 10:34
 33/63 anonim ***** válasza:
0%
Postai kezbesitonek kell próbálkozni
2020. márc. 11. 10:40
 34/63 anonim ***** válasza:
0%

Minden nagyvárosba keresnek eladót, pultost....

Szerintem ő se hiszi el, hogy nem találsz munkát.

Ha az ő pénze nem elég 3 főnek, akkor valakinek mennie kell és az nem a gyerek lesz.

2020. márc. 11. 10:41
 35/63 A kérdező kommentje:

Fizikailag nem is tudná megoldani ha meg csalásról lenne szó!

De előtte sem jàrt el sehova,Max velünk.Ezt már kértem aki ezzel jön haggyon.

Azthiszi engem nem zavar a pénz hiány? Nekem sem jó így.

De mikor neki mondtam,hogy akkor keress te ( mert szerinte biztos nem jól csinálom ,és nem vagyok talpraesett ) akkor ő se talált nekem semmit ...

Ekkor egy hétre csendbe maradt de utána kezdte újra.

A hivatalban nem akarok kuncsorogni 😞 de ha más nem azt is megkérdezem.

2020. márc. 11. 10:41
 36/63 A kérdező kommentje:

33

Igen arra gondotltan, 2 nő van ,biciklivel járják a falut.

34

Nem nagyvárosban élünk,hanem vidéken.Itt kevesebb a lehetőség.

Ördögi kör ,ha találnék akkor messze és akkor már kellene 2 autó amit nemtudunk megoldani most anyagilag.

2020. márc. 11. 10:43
 37/63 anonim ***** válasza:
100%

Most kimutatta az igazi jellemét a pasid...én a helyedben ezeket megjegyezném ahogy viselkedik veled most.Amint találnék új állást elkezdenék spróolni,hogy el tudjam hagyni...

Milyen férfi az aki emiatt bántja a párját? Azt is írod simán megéltek így is...nincs benne semmi empátia,hogy folyton veszkeszik veled holott te keresed a munkát és valszeg nem is érzed jól magad emiatt,plusz ott van az 5 éves gyerek és a ház körüli munkák amik mind rád hárulnak...egy normális férfi inkább keresné a lehetőséget,hogy segítsen a párjának munkához jutni vagy ő maga találna ki plusz bevételi forrást.Szerintem!

2020. márc. 11. 10:49
 38/63 A kérdező kommentje:

Lehet csak nyomasztja ez a dolog,de mit gondol engem nem?

Dolgozik rendesen, munka után sem csavarog hazajön.

Nincs okom bántani de ez most nagyon rosszul esik.

Valaki privatban írta megfogom kérdezni a hivatalt ,hátha....tudnának valamit ajánlani.

2020. márc. 11. 10:51
 39/63 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem mész kórházba dolgozni segedapolónak?
2020. márc. 11. 10:52
 40/63 anonim ***** válasza:
100%
Mivel megint morog, mond neki, hogy segítsen ismét a keresésben. Utána csendben lesz egy ideig megint. Én ezt játszanám vele folyamatosan, ha így viselkedik.
2020. márc. 11. 10:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!