Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt akar kidobni a párom?
Munkanélküli lettem sajnos egy ideje ( 2hónapja) , párom meg emiatt cirkuszol velem,közben tudja,hogy nem könnyű állást találni. Vidéken élünk ez nem Pest környéke.
Olyan hangot üt meg Nemtudom miért lett ilyen. KI FOG DOBNI VAGY MI BAJA ?
25N,37F ,1 gyerek
Nemtudom Hányas válaszoló volt
Az az új dolog okozza,hogy kevesebb a bevételünk.
Minden nagyvárosba keresnek eladót, pultost....
Szerintem ő se hiszi el, hogy nem találsz munkát.
Ha az ő pénze nem elég 3 főnek, akkor valakinek mennie kell és az nem a gyerek lesz.
Fizikailag nem is tudná megoldani ha meg csalásról lenne szó!
De előtte sem jàrt el sehova,Max velünk.Ezt már kértem aki ezzel jön haggyon.
Azthiszi engem nem zavar a pénz hiány? Nekem sem jó így.
De mikor neki mondtam,hogy akkor keress te ( mert szerinte biztos nem jól csinálom ,és nem vagyok talpraesett ) akkor ő se talált nekem semmit ...
Ekkor egy hétre csendbe maradt de utána kezdte újra.
A hivatalban nem akarok kuncsorogni 😞 de ha más nem azt is megkérdezem.
33
Igen arra gondotltan, 2 nő van ,biciklivel járják a falut.
34
Nem nagyvárosban élünk,hanem vidéken.Itt kevesebb a lehetőség.
Ördögi kör ,ha találnék akkor messze és akkor már kellene 2 autó amit nemtudunk megoldani most anyagilag.
Most kimutatta az igazi jellemét a pasid...én a helyedben ezeket megjegyezném ahogy viselkedik veled most.Amint találnék új állást elkezdenék spróolni,hogy el tudjam hagyni...
Milyen férfi az aki emiatt bántja a párját? Azt is írod simán megéltek így is...nincs benne semmi empátia,hogy folyton veszkeszik veled holott te keresed a munkát és valszeg nem is érzed jól magad emiatt,plusz ott van az 5 éves gyerek és a ház körüli munkák amik mind rád hárulnak...egy normális férfi inkább keresné a lehetőséget,hogy segítsen a párjának munkához jutni vagy ő maga találna ki plusz bevételi forrást.Szerintem!
Lehet csak nyomasztja ez a dolog,de mit gondol engem nem?
Dolgozik rendesen, munka után sem csavarog hazajön.
Nincs okom bántani de ez most nagyon rosszul esik.
Valaki privatban írta megfogom kérdezni a hivatalt ,hátha....tudnának valamit ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!