Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagy a párodra, és ő féltékeny rád?
Ez változott az évek során?
Hány évesek vagytok?
7# vagyok.
Utolsónak :)
Nem, nem tökéletes egyik kapcsolat sem, ez nem álomvilag, nem mese :), hogx tökéletes legyen.
Viszont a féltékenység nem jatszik szerepet benne ;) a kérdés meg erre irányult :)
A jelenlegi kapcsolatomban nem, mert teljes mértékben őszinték vagyunk és megbízunk egymásban.
Az előzőben nagyon az voltam, mindenről mást feltételeztem és tudni akartam a dolgokat, mert titkolózott, hazudott, utólag mondta el, hogy hol volt, kivel milyen kapcsolatban áll, folyamatosan flörtölt másokkal. Aztán persze én voltam a rossz, hogy hát miért nem bízok benne, ne féltékenykedjek stb.. Aha, többször meg is csalt a csajokkal, akik "csak barátok" voltak. Eleinte nem voltam féltékeny, amikor őszinte volt. Aztán megváltoztak a dolgok.
Szerintem a féltékenységnek bizonyos mértékben van valóságalapja, mármint nem éreznéd magad veszélyben, ha nem adna rá minimális okot
Az évek során változott. Az elején nagyon féltékeny voltam, mert távkapcsolatban éltünk, ráadásul nyilván az első hónapokban nem volt meg a teljes bizalom, hiszen nem ismertük még annyira egymást. Később, ahogy a kapcsolatunkban jöttek könnyebb és nehezebb időszakok, a féltékenységem alábbhagyott mert láttam, hogy megbízható ember. Most már nem vagyok féltékeny. Azt, hogy ő féltékeny volt e valaha, vagy most is az e, nem tudom, mert sosem mutatta ki és nem beszéltünk róla.
28N 35F 6 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!