Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagy a párodra, és ő féltékeny rád?
Ez változott az évek során?
Hány évesek vagytok?
Igen, változott. Féltékeny voltam az elején, amíg nem ismertem eléggé, mert egy rossz kapcsolatból jöttem, nem volt elég önbizalmam sem, stb.
Még a telefonjába is belenéztem. Aztán ahogy telt az idő, már megbíztam benne, nem ellenőrizgettem. Azóta össze is házasodtunk. 31N
Csak egészséges mértékben. Nem ellenőrizgetjük egymást, nem kutatunk egymás után, vannak ellenkező nemű barátaink, megyünk szórakozni egymás nélkül is, viszont ha valaki a környezetünkből az elbeszéléseink alapján gyanúsnak tűnik, akkor arra rákérdezünk. Meg nálunk ez inkább ilyen viccesen nyilvánul meg, reggel amikor megyünk munkába, akkor búcsúnál a puszi és a szeretlek mellé mindig odamondjuk, hogy "ma se csalj meg pls", majd jó munkát kívánunk egymásnak (az ő munkahelyén nincsenek nők, én meg többségében itthonról dolgozom). Szerintem ez még így belefér és normális.
Rá amúgy sosem voltam igazán féltékeny- még a kapcsolatunk legelején, amikor az exe nagyon nyomult, akkor igen, de végül rájött, hogy igazam volt, és nem csak barátkozni akart a csaj, szóval hamar lekoptatta (mert addig naivan meggyőződése volt, hogy ők barátok maradtak és eszerint is állt a lányhoz), onnantól kezdve egyáltalán nincs is okom féltékenynek lenni, és ismerem annyira, hogy tudjam, megbízhatok benne maximálisan. Szerintem ő is ugyanígy van velem.
34F/27N, 6 éve együtt.
Nem és nem.
35F, 29N, 7 éve vagyunk együtt
Sosem voltam féltékeny. Sem a 1,5 éves, sem a 4,5 éves, sem a mostani, fél éve tartó kapcsolatomban. Nálam alap, hogy megadom a bizalmat.
25N
Nem vagyunk féltékenyek egymasra. Felesleges .
A féltékenység önbizalomhiányra vezethető vissza , szerintem.
Bízom annyira magamban,hogy erre ne fecséreljek el felesleges energiát.
Ha valaki megakar csalni úgyis megteszi ha féltékeny vagyok, ha nem :)
47 éves nő, 51 éves férfi
27 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!