Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagy a párodra, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagy a párodra, és ő féltékeny rád?

Figyelt kérdés

Ez változott az évek során?

Hány évesek vagytok?

2020. márc. 9. 06:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Igen, változott. Féltékeny voltam az elején, amíg nem ismertem eléggé, mert egy rossz kapcsolatból jöttem, nem volt elég önbizalmam sem, stb.

Még a telefonjába is belenéztem. Aztán ahogy telt az idő, már megbíztam benne, nem ellenőrizgettem. Azóta össze is házasodtunk. 31N

2020. márc. 9. 06:51
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem

Nem

Nem

30F 33N

7. év együtt

2020. márc. 9. 06:59
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Csak egészséges mértékben. Nem ellenőrizgetjük egymást, nem kutatunk egymás után, vannak ellenkező nemű barátaink, megyünk szórakozni egymás nélkül is, viszont ha valaki a környezetünkből az elbeszéléseink alapján gyanúsnak tűnik, akkor arra rákérdezünk. Meg nálunk ez inkább ilyen viccesen nyilvánul meg, reggel amikor megyünk munkába, akkor búcsúnál a puszi és a szeretlek mellé mindig odamondjuk, hogy "ma se csalj meg pls", majd jó munkát kívánunk egymásnak (az ő munkahelyén nincsenek nők, én meg többségében itthonról dolgozom). Szerintem ez még így belefér és normális.

Rá amúgy sosem voltam igazán féltékeny- még a kapcsolatunk legelején, amikor az exe nagyon nyomult, akkor igen, de végül rájött, hogy igazam volt, és nem csak barátkozni akart a csaj, szóval hamar lekoptatta (mert addig naivan meggyőződése volt, hogy ők barátok maradtak és eszerint is állt a lányhoz), onnantól kezdve egyáltalán nincs is okom féltékenynek lenni, és ismerem annyira, hogy tudjam, megbízhatok benne maximálisan. Szerintem ő is ugyanígy van velem.

34F/27N, 6 éve együtt.

2020. márc. 9. 07:33
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem és nem.

35F, 29N, 7 éve vagyunk együtt

2020. márc. 9. 08:02
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Kezdetben egyikőnk sem volt az a másikra, mert nem indult komolynak a kapcsolatunk. Meg is csaltuk egymást, úgy voltunk vele, úgyis hamar vége lesz. Aztán telt az idő, megkomolyodtunk, sokkal jobban egymásba szerettünk, mint azt el tudtuk képzelni. Bevallottuk egymásnak. Őrülten féltékenyek vagyunk, főleg visszamenőleg. E téren képtelenek vagyunk megbízni egymásban. Már azt sem bírjuk, ha csak egyidős ellenkező nemű van a másik társaságában. Meg tudnám ölni, aki rámosolyog, ő is falramászik, ha a közelembe jön valaki.
2020. márc. 9. 09:11
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Sosem voltam féltékeny. Sem a 1,5 éves, sem a 4,5 éves, sem a mostani, fél éve tartó kapcsolatomban. Nálam alap, hogy megadom a bizalmat.

25N

2020. márc. 9. 09:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk féltékenyek egymasra. Felesleges .

A féltékenység önbizalomhiányra vezethető vissza , szerintem.

Bízom annyira magamban,hogy erre ne fecséreljek el felesleges energiát.

Ha valaki megakar csalni úgyis megteszi ha féltékeny vagyok, ha nem :)

47 éves nő, 51 éves férfi

27 éve együtt.

2020. márc. 9. 09:57
 8/17 anonim ***** válasza:
22%
Én féltékeny vagyok beteg szinten! Ha ránéz vkire megzakkanok! Ráadásul sok nő ismerőse van. Ő csak akkor féltékeny, ha beszélgetek vkivel. Ő tudja kezelni én nem. 40n/45f másfél éve együtt.
2020. márc. 9. 10:37
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Mi mind a ketten mérgezőnek és elfogadhatatlan dolognak tartjuk a féltékenységet. Egyikünk sem az, ha nem lenne meg a teljes bizalom, akkor nem lennénk együtt. Nem adtunk egymásnak okot arra, hogy ne bízzunk egymásban, nincs ellenőrizgetés, semmi hasonló, pedig nem vagyunk egymás hátsójában, tehát alkalom simán lenne rá. Nálunk főbűnnek minősül, mind a ketten átéltük már azt a poklot, amit egy féltékeny pár okoz.
2020. márc. 9. 10:59
 10/17 anonim ***** válasza:
35%
6-7 válaszolók, irigy vagyok rátok. Annyira tökéletes, mintaszerűen helyes válaszokat adtok, hogy már-már kétségeim vannak, tényleg ennyire hibátlan e a kapcsolatotok. De nem akarok rosszindulatú lenni, ha tényleg így van, akkor valamit nagyon jól csináltok!
2020. márc. 9. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!