Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltekeny vagyok a parom unokatesojara?
A paromnak rettenetesen nagy a csaladja es van akivel tobbevente talalkoznak csaladi banzaj keretein belul. Most epp volt egy ilyen amire en nem tudtam elmenni. O talalkozott a regnemlatott unokatesojaval. Megbeszeltek,hogy ezentul tobbet fognak talalkozni,hogy felmegy majd a csajhoz iszogatni meg dumalgatni... a parom azota megjegyezte tobbszor is h meglepodott milyen kozvetlen volt vele az unokatesoja es fel szoval azt is hogy amugy jol nez ki... hat nem tudom ,kicsit fura erzesem van ezzel kapcsolatban... szerintetek mennyire normalis a leirt sztori?
En 23n, parom 28f
Unokahúgomra féltékeny volt az exem.
Szóval van ilyen...
F
Felre ertes ne essek. Nem alltam neki hisztizni vagy barmi ilyesmi... egyszeruen motoszkal bennem egyfajta rosszerzes ezzel kapcsolatban.
Lehet alapja ennek szerintetek?
Ha telleg az unokatesoja, akar masod akar nem, akkor nem hiszem h ranyomulna...
De ha csak alibi a sztori, es nincs is unokateso az mas kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!