Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezért rontok el mindent a kapcsolatomban?
Megismerek egy férfit , az első hónap harmonikus , hív , keres. Utánna mikor már én kezdem keresni neki alább hagy az érdeklődése és érzem , hogy nem tisztel. Menekülni akar. Tudom én vagyok a hibás mert a félelemtől , hogy elveszithettem teljesen rá kapaszkodók és nyomulok. Ezt biztosan a férfiak nem szeretik. Mit tegyek ? A jelenlegi kapcsolatom is a szakítás szélén áll emiatt. És nagyon nem szeretném , mert jól érzem magam vele. De ő már mondta , hogy egy nőnek kell legyen tartása. Rendeljek valami könyvet vagy mit csináljak , hogy változni tudják. Legyszives pár jó tippet. Férfiakat is szívesen meghallgatom a véleményeket. Mert ugyebár én nem tudhatom mi jár a férfiak fejeben. És szeretném megtartani ezt a kapcsolatot mert figyelmes , kedves de tudom , hogy már nagyon sok kezd lenni neki ebből a viselkedesembol. Meg is mondta rendes , jó szívű vagyok. De nagyon nyomulós. És ez riasztja a férfiakat. És felek , hogy rá fog menni erre a kapcsolatom.
Mit tegyek , hogy ne legyek annyira nyomulós.
Ha szakember valamiért nem opció, akkor jobb híján annyit tudsz tenni, hogy NAGYON lefoglalod magad. Ha kell, fényesre sikálsz minden kis négyzetcentit a lakásban/házban. Beleásod magad az egészséges életmódba, alaposan utánanézel mindennek, beletolsz egy csomó időt és energiát az edzésbe és a diétába. Ha van valami hobbid, komolyabban "rákattansz".
Persze ez csak tüneti kezelés, arról szól, hogy ne legyen időd, energiád nyomulni. De kezdetnek talán megteszi. Nyilván az igazi az volna, ha a késztetés szűnne meg, ahhoz viszont jó eséllyel tényleg szakértő segítségre lenne szükség, ahogy #2 írta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!