Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon ezért rontok el mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ezért rontok el mindent a kapcsolatomban?

Figyelt kérdés

Megismerek egy férfit , az első hónap harmonikus , hív , keres. Utánna mikor már én kezdem keresni neki alább hagy az érdeklődése és érzem , hogy nem tisztel. Menekülni akar. Tudom én vagyok a hibás mert a félelemtől , hogy elveszithettem teljesen rá kapaszkodók és nyomulok. Ezt biztosan a férfiak nem szeretik. Mit tegyek ? A jelenlegi kapcsolatom is a szakítás szélén áll emiatt. És nagyon nem szeretném , mert jól érzem magam vele. De ő már mondta , hogy egy nőnek kell legyen tartása. Rendeljek valami könyvet vagy mit csináljak , hogy változni tudják. Legyszives pár jó tippet. Férfiakat is szívesen meghallgatom a véleményeket. Mert ugyebár én nem tudhatom mi jár a férfiak fejeben. És szeretném megtartani ezt a kapcsolatot mert figyelmes , kedves de tudom , hogy már nagyon sok kezd lenni neki ebből a viselkedesembol. Meg is mondta rendes , jó szívű vagyok. De nagyon nyomulós. És ez riasztja a férfiakat. És felek , hogy rá fog menni erre a kapcsolatom.

Mit tegyek , hogy ne legyek annyira nyomulós.

2020. márc. 4. 06:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ne nyomulj.
2020. márc. 4. 06:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha magadtól nem tudod magad visszafogni a nyomulásban, akkor érdemes volna pszichológushoz járnod. A nyomulás mögött ugyanis önbizalomhiány, biztonságérzet-hiány, s a veszteségtől való irracionális félelmek állnak. Ezek csökkentésén kellene dolgoznod egy szakemberrel.
2020. márc. 4. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha szakember valamiért nem opció, akkor jobb híján annyit tudsz tenni, hogy NAGYON lefoglalod magad. Ha kell, fényesre sikálsz minden kis négyzetcentit a lakásban/házban. Beleásod magad az egészséges életmódba, alaposan utánanézel mindennek, beletolsz egy csomó időt és energiát az edzésbe és a diétába. Ha van valami hobbid, komolyabban "rákattansz".

Persze ez csak tüneti kezelés, arról szól, hogy ne legyen időd, energiád nyomulni. De kezdetnek talán megteszi. Nyilván az igazi az volna, ha a késztetés szűnne meg, ahhoz viszont jó eséllyel tényleg szakértő segítségre lenne szükség, ahogy #2 írta is.

2020. márc. 4. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Mit takar a nyomulás? Percenként írogatsz neki? Mert ha igen az gáz, viszont ha az van hogy most már te is keresed nem csak ő téged, azt nem értem egy egészséges kapcsolatban hogy lenne már nyomulás. Csak a férfi kereshet, érdeklődhet a nő iránt? Jézusom... Akkor én is nyomulok, mikor unalmasabb a munkahelyemen és ráírok a barátomra, aki a közös otthonunkban egyedül van hogy mizu mit csinál? Vicc itt sok ember.
2020. márc. 4. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem írok rá percenként. Arra idom sincs. Csak van amikor én írom az első üzenetet vagy telefonhívás. Nem tudom. Én valahogy úgy vagyok ha egy nő nem ír egyáltalán akkor az a férfi majd azt hiszi nem is érdeklődsz utánna és szerintem fordítva is így van. Napi 2-3 üzenet amit írok. Ő inkább hív. Most nem tudom kinek mit mennyit jelent a nyomulas. Van amikor fel napokat nem is írunk vagy beszélünk.
2020. márc. 4. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem nyomulás, ne vicceljünk már. Akivel én együtt vagyok (főleg az elején!) arra nagyon is kíváncsi vagyok, engem az se érdekelne ha egész nap írna, imádom, szeretem még jó hogy. Nyomulás én attól a személytől veszem akivel nem akarok együtt lenni. Én töb mint 3 éve vagyok együtt a párommal, 1 éve együtt is élünk, mégis nagyon boldog vagyok ha csak úgy napközben rám ír. :D
2020. márc. 4. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
*több
2020. márc. 4. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!