Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én fizetek mindig mindent a kapcsolatomban?
Nálatok hogyan megy?Kihasználna a barátnőm?
Bárhová megyünk mindig én fizetek, én veszem az óvszert mindig, an, hogy ő találja ki, hogy menjünk ide vagy oda és ott is én fizetek, és mindig én megyek hozzá, ő soha nme jön hozzám.
Azért attól is függ, milyen anyagi helyzetben van a barátnőd. Az én párom jelenleg munkanélküli, alig tudja fizetni a rezsit és a hitelt, így ha megyünk valahova, mindig én fizetek, nem is problémázok ezen. Viszont amikor volt munkája, felesben fizettünk mindent, nem egy ingyenélő alak, szóval tudom, hogy ez csak átmeneti állapot.
Mióta fizetsz mindent te? Mióta vagytok együtt? A barátnőd anyagi helyzete amúgy megengedné neki, hogy néha ő is fizessen?
20 L
Kicsit korlátolt a lány, talán mert így nevelték, talán mert ilyenek a barátai, ezt mondják neki, hogy ez egy férfinek ez a dolga.
Nem hiszem, hogy egyből arra kéne gondolni, hogy kihasznál.
Kérdezd meg tőle, hogy mit gondol erről? Ez is egy kérdés, amit nyugodtan föl lehet tenni egy beszélgetés alkalmával, amikor mondjuk azt is megkérdezed, hogy mi a véleménye a női egyenjogúságról, a diplomák halmozásáról, a maja birodalom bukásáról. Elvégre meg kell hogy ismerd őt!
Ezt most beszéld meg vele, mert csak egyre vészesebb lesz a dolog. Jön a nyár, strand, nyaralás, szálloda, étterem, stb. mindent Te akarsz fizetni?
Úgy kell csinálni, hogy előtte/utána odaadja a pénzt és kész. Az se jó ha pl. egy étteremben ő szórakozik a pénzzel. Akkor mindenki Rólad gondol rosszat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!