Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én fizetek mindig mindent a kapcsolatomban?
Nálatok hogyan megy?Kihasználna a barátnőm?
Bárhová megyünk mindig én fizetek, én veszem az óvszert mindig, an, hogy ő találja ki, hogy menjünk ide vagy oda és ott is én fizetek, és mindig én megyek hozzá, ő soha nme jön hozzám.
17:41
De a nők is dolgoznak!
Persze nekem menjen el a fizetésem, mert fizetek mindent az étteremben meg mindenhol, nem olcsó ám, egyszer ha elmegyünk egy gyorsétteremben 3-4 ezer ft!
Ő meg dolgozik ugyan úgy és megmarad a pénze. Még hogy egyenjogúság van...szépek vagytok ti nők mondhatom, manapság a férfiak vannak elnyomva:(
Mondd meg neki, hogy nem tudtok sokszor elmenni ilyen helyekre, mert nem bírod anyagilag.
Ekkor valamerre lépnie kell.
10/12 : és ha a pasidat kirúgnák a melóhelyéről és azt mondaná, hogy ezentúl nincs buli, étterem, stb?
Ezért otthagynád?? Hülye...
Nem, nem hagynám ott. Ne ítélj előre.
Szerintem egy férfitól akkor is elvárható, hogy ő fizessen, ha csak nem éltek együtt, mert akkor ügye közös a kassza. Régen meg sem fordult a férfiak fejében, hogy egy nő is fizethet!!! Hát hol vannak az igazi férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!