Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek normális lányok? Mit csináljak?
Mostanában nagyon érdekelnek a lányok, és ez természetes. De attól félek nem fogok olyat találni aki megfelel az elvárásaimnak. Megismerkedtem egy szép lánnyal, kiderül hogy rendszeresen kúrja több kan, 16 éves. Nincs jövőképe, célja, élete a szex, pia meg bulin kívül... Oké megismerek egy másik csajt. Alig beszélünk, megtudom hogy a tegnap esti buliba csak úgy smárolt valakivel, meg még le is részegedett. Közben persze még kavar vagy 2 pasival és egy harmadikra is hajt.
Ez a helyzet, pedig elsőre mindkét csaj normálisnak tűnt. Nem akarok velük bunkó lenni, de el fogom őket küldeni, mert nálam ez nem fér bele.
Hát énis így vagyok mint te,sok ilyen lány van.De most viszont találtam egy átlagos,szép okos lányt viszont most nálam az a gond adódott h h mutassam ki h tetszek neki:D
De szívesen ismerkedek énis:D
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!