Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg követelőző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg követelőző és hisztis vagyok?

Figyelt kérdés
A barátom megigérte, hogy holnap el megyünk kirándulni külföldre, de ma bejelentette mégsem megyünk mert nem úgy alakult ahogy tervezte, elfogyott a pénze és nem fizették ki ma pedig várta. Teljesen kiakadtam, direkt nem dolgozom ki írattam magam erre a hétvégére erre fel átvert de hagyta, hogy bele éljem magam. Hatalmas összeveszés lett a vége, nagyon haragudtam rá ő szerinte meg én nem fogom fel, hogy most nem így alakult. Azt mondj állandóan követelőző vagyok, hogy kirándulni menjünk de az élet nem csak ebből áll. Kérdem én akkor miért ígéri meg? Többet soha nem is kérem, hogy vigyen valahová de akkor inkább éljünk begyepesedve?
2020. febr. 29. 00:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

Nem mindegy, hogy mit mondott.

"Holnap elviszlek külföldre." ez feketén-fehéren jelenti önmagát. "Ha kifizetnek, akkor elviszlek külföldre holnap." ez meg azt jelenti, hogy attól függ a külföldi út, megkapja-e a pénzét.

2020. febr. 29. 08:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vagy, mint a 6 éves lányom -.-
2020. febr. 29. 08:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Fizesd ki te, ő meg majd a következőt. Vagy ez nálatok nem játszik?
2020. febr. 29. 09:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a párodnak.

Fizesd te az utazást, ha ennyire menni akarsz. Mit nem értesz azon, hogy most nincs pénze.

Hisztis, következő liba vagy. Nőként mondom.

2020. febr. 29. 09:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja elegge az vagy.

Ahogy latom dolgozol te is. Ha neki ugy alakult, hogy nem lett penze felajanlhattad volna, hogy akkor fizeted most te, aztan a kovetkezo programot majd allja ő. Nem csak elvarni kell a masiktol egy kapcsolatban.

2020. febr. 29. 09:59
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Igen, szerintem az vagy. Sajnálom, hogy mindig az ilyeneknek jut normális pasi. Csak mert szépen dobálják a hajukat.
2020. febr. 29. 11:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat mivel neki ez most anyagiaktol fuggott, miert nem fizetted most ezt te aztan majd visszafizeted?
2020. febr. 29. 11:09
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Ez kamu kérdés ugye?
2020. febr. 29. 11:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én mindig képes voltam megérteni, ha a páromnak éppen nem úgy alakultak a pénzügyei, ahogyan Ő szerette volna és emiatt "nem tartotta be az ígéretét", ahogyan te fogallmazol...

De olyan is előfordult már, hogy fogtam, a hónóm alá csaptam és elmentünk az én pénzemből étterembe, kirándulni, szórakozni stb. Nem nagy ügy. Lehetnél megértőbb.

2020. febr. 29. 21:48
 20/20 unholyshit ***** válasza:
Na ezt megkaptad mindenkitol. B szni akartal es rab sztal... hulyd p csa. :)
2020. márc. 2. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!