Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani ezért vagy csak hisztis vagyok az események miatt?
Sziasztok!
A párommal 3 éve vagyunk együtt, egy éve együtt is élünk. Jól működik a kapcsolat, mindketten dolgozunk. Eddig nem is volt komolyabb problémánk, talán azért esik ez most olyan szarul.
Szóval, november elején édesapám öngyilkosságot kisérelt meg. (az ok mellékes) Négyen vagyunk testvérek, de csak én látogatom rendszeresen aput, vannak szokásos apa-lánya programjaink. Így sajnos, én találtam rá. Miután elvitte a mentő, felhívtam a párom, hogy jöjjön be a kórházba hozzám. Ő azt mondta nem akar, inkább otthon marad pihenni.
Két hétre rá, meghalt az anyukám felöli nagymamám. Nem kisért el a temetésre, mert ő nem akar azért szabadnapot kivenni. Egyáltalán nem érzem, hogy támaszom lenne a gyászban.
Plusz, két hete volt a kutyámmal ÜB 5-ös vizsgám és nem jött el megnézni, mert nincs kedve hétvégén reggel 7-kor kelni.
Ezek után megfordult a fejemben a szakítás. Jó volt a kapcsulatunk, de a problémák óta nem támogat, nem érzem támasznak. Szerintetek?
Köszi, ha valaki végigolvasta.
Te ezt tényleg nem látod ezek után, hogy mennyire nem jelentesz neki semmit?
Elképzelésem sincs, hogy ez mitől jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!