Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szakítani! Segítség?!
Persze hogy rossz érzés, ha mással látod. Nekem a mai napig van olyan, akinél gyűlölöm, hogy mással van, pedig kb. 6 éve szakítottunk.
De ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Most gondold át, jó ez így, hogy kínlódsz mellette (meg lehet ő is melletted)?
A megszokás nagy úr, de túllehet lépni rajta.
Így kb csak raboljátok egymás idejét. Tudom hogy nehèz, meg rossz meg minden... de sokkal jobb, mint a “ah nincs jobb, megszoktam, majd beletörődöm stb...”
Tartsatok több távolságot, ennyi.
Ha ez távkapcsolat és havi két találkozótok van, akkor meg passzolom a kérdést.:)
a szakítás mindig rossz érzés, de ha nem akarsz együtt lenni vele, akkor biztosan jól döntesz, egy ideig rossz lesz, de aztán örülsz majd, hogy megtetted ezt a lépést
sokáig húztam én is egy szakítást, nagyon sokat sírtam annak ellenére, hogy tudtam, hogy nem akarok együtt lenni komolyan, de aztán elmúlt, egyértelműen jól döntöttem
van csaja már, de nem is érdekel, nem zavart meg nálam sok vizet, pedig azt hittem, hogy fog
elég ragaszkodós típus vagyok, ezért is volt nehéz, de egyértelműen sikerült elengedni a végén, ha csak a megszokás tart össze vele, akkor relatíve hamar elfogod felejteni szerintem, nekem 2-max3 hónap volt asszem
Pontosan ebben a helyzetben voltam. Végül én koppantam, mert ő szakított velem. Nehezen, de túl leszek rajta.
Tudom nehéz, de lépd meg, ha tényleg nem jó vele ne húzzátok feleslegesen egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!