Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy értelmiségi nő esetében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy értelmiségi nő esetében nagyobb az esély arra, hogy megőrzi a tekintélyét?

Figyelt kérdés

Nagyok sok párkapcsolat van, ahol a nők eltűrik azt, hogy a pasas rosszat tesz velük, erőltetik szexben azt, amit ő nem is akarna stb... De tényleg sok ilyen van.

Az jutott eszembe, hogy ez a fajta viselkedés vajon a képzetlen nőkre jellemző inkább, vagy jelen van az okos nőknél is? Mondhatjátok, hogy ez nem képzéttségtől függ, de ez számomra kétségbe vonható. Az a nő, aki pl. biológiából doktorált, éveken át a logikus gondolkodást tanulta, ennélfogva nem észszerű, hogy otthon bután viselkedjen.

2020. febr. 28. 21:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Neils Bhor egyszer azt mondta, hogy akit nem ráz meg a kvantummenchanika, az nem értette meg igazán. Azt gondolom ez a helyzet: tanulnak sokan, de nem értik, nem látják meg a természettudomány szépségét, így az nem tudja kifejteni a pozitív hatását az életükre.

Ezt csak azért mondom, mert nálam is hasonló volt a helyzet, mint amit említettél "apuval" kapcsolatban, de én elkezdtem a berögzült rossz szokásaimon változtatni. Szakember nélkül. Lehet, ez azért van, mert kivételesen erős ember vagyok lelkileg a sérelmeim ellenére is. Mások meg gyengék, ezért kell a szakember, és ezért nem segít rajtuk a tudomány sem.

2020. febr. 28. 22:27
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Te mekkora egy tanult nő vagy, és még szerény is! A racionalitás nagymestere! Erős és tekintélyes! Mindenben a legjobb!

Na ezt akartad hallani? Xd

2020. febr. 28. 22:47
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2020. febr. 28. 22:50
 14/25 anonim ***** válasza:
76%

#11: az nem Niels Bohr akart lenni???

Mellesleg csak érettségim van!

2020. febr. 28. 22:59
 15/25 A kérdező kommentje:

De, az akart lenni, csak elírtam a nevét.

Egyébként senkit nem akarok megbántani a kérdéssel, de a hülyeséget nem tudom tolerálni. Szomorú, hogy sokan úgy élnek, ahogy.

Egyénként férfi vagyok.

2020. febr. 28. 23:04
 16/25 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom elképzelni miért mossák ösze a szenvedélyes, temperamentumost a hisztissel. A temperamentumos gyorsan dönt, lendületes, aktív és energikus, ez a hangján és a mozdulatain is látszik. A hisztis pedig simán lehet egy kimért, halvérű ember, semmi temperamentum, de amikor besértőik akkor ordít és hisztizik. A temperamentumos viszont akkor kiabál ha nem sértődik be, hanem pl társaságban középpontba akar kerülni, vagy valakit lerendez és nem hagyja magát.
2020. febr. 28. 23:20
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"kivételesen erős ember vagyok lelkileg a sérelmeim ellenére is"

Ismerek olyan embereket akik ezt hangoztatják amit te. Eddig nem igazán fogott meg igazán az ilyen személyiség emiatt az eszmefuttatásuk miatt :) Az érik el hogy az ember elkönyveli hogy valami nem oké, aztán 10 lépés távolság. De ha neked olyan fontos hogy "erősebb" legyél :)) Ez egyébként miért van? Miért kell ezt mondogatni?

Egyébként szerintem ez nem erő, hanem csak őlenyomta azokat a családtagokat akik bántották, és a azok általában tök rossz helyzetbe kerültek, ő meg kérkedik az "erejével" (én ilyeneket ismerek). Örökség is be szokott figyelni mint szempont. Bocs ha te nem ilyen vagy, de már vagy 3 esetben ez volt a "rendkívül erős" embereknél.

2020. febr. 28. 23:35
 18/25 A kérdező kommentje:

Csak azért mondtam, hogy ne történjen általánosítás. Vannak, akik túl tudnak lépni a sérelmeiken.

2020. febr. 29. 00:03
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy és nagyon óóókos. Itt is lejön, hogy az agyontanultak az ÉLET dolgaira sokszor mennyire nem látnak rá. Pont azért, mert van egy biosz diploma, ebből Te megállapítod, hogy mindenhez értesz.... A családi minták, még nagy, déd, ük szülőkre is tudattalanul mennek át, és mindenkit egy életen át kísérnek!!! A szokások csak egy kis része ennek
2020. febr. 29. 08:18
 20/25 anonim ***** válasza:

Pont biosz diplomával illene tudni, hogy a genetikus dolgok mennyivel erősebbek, mint a logikus gondolkodás. Aztán ott van az első hat év ami kulcsfontosságú egy ember életében, mert az akkori történések mind a tudatalattiban raktározódnak el mintaként, tekintve, hogy logikusan még nem lehetett őket feldolgozni.

És a rossz családi háttér is rányomja a bélyegét. Egy nő életében első sorban az apa, a férfi minta jelentős, mit várhat a férfiaktól, ha az apja, akinek imádni kellene őt elhagyja, veri, stb.

Korábbi molesztálás, nemi erőszak is sok nőt érint, amiről nem beszélnek senkinek, sokszor a molesztáló még él és a családban van.

Logikus gondolkodással nem lehet érzelmi dolgokat megoldani.

Te a szöveged alapján egyrételműen érzelmi analfabéta vagy, esetleg autista, ez esetben bocsánat. Mindenesetre semmit sem tudsz sem az életről sem az emberekről. De maradj csak továbbra is erős, mert szükséged lesz rá.

2020. febr. 29. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!