Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok veszekedni a parod gyerekén? Mi a veszek tárgya? Mi zavar a gyerekben?
Nem szoktunk, szereti a lányom.
N27
Igen.
Hisztis a gyerek. Tudja hogy egy kis sírással és durcázással bármit elér. Párom afféle jó zsaru. Sokmindent megenged, nem következetes.
Ha én megtiltok vagy megengedek valamit, annak oka van. Rendszeresen felülbírál, mert a gyerek kihisztizi. Ezen veszekszünk. Ha ő tilt meg valamit, én max annyit mondok "Hallottad apádat!" Ha nekem sem tetszik, akkor félre hívom megbeszélni.
Igazából nem is a gyerekkel van a gond, hanem a párom nevelési elveivel.
Konkrétan a gyerekben nem zavar semmi,csak az anyjában 😡
Nálunk is bejátszott az amit előttem írtak,hogy felülbírálta amit mondok és neki mindent szabad mert jaj a gyerek.
Mondtam páromnak ha ez így lesz a láthatásokat maga intézze....azóta inkább megbeszélni velem mi hogy legyen.Nincs szigorúság de egy két szabály kell 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!