Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar a párom múltja?
Igen tudtam hogy van gyereke, amikor össze jöttünk és igen így is bele mentem. Tulajdonképp a gyerek önmaga nem zavar, kedvelem őt, bár neveletlen olykor olykor.
De leginkább a nő zavar, a gyerek anyja. Egyszerűen nem hittem volna hogy ez lesz..
Ez soha nem lesz normális kapcsolat. Mindig ott lesz egy harmadik akárhogy is nézzük.
Bosszantó, és ha ezt én akkor épp ésszel felfogom mielőtt bele megyek, akkor nem teszem! Ha van itt valaki, aki egy családos férfivel készül össze jönni annak üzenem NEEE!!!!!
Nem. De nem is lennek.
Sztem tiplizz. Mintahogy azt masoknak is tanacsolnad.
Ugyan mások a nemi szerepek, de olvasd el ezt a kérdést és a válaszokat is!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
9! A gyerek! Meg amúgy is mi ez hogy fontosabb? Nekem a lányom, párom, kutyám, anyám, barátok is ugyan olyan fontosak..csak máshogy! Nem kell sosem választani, aki választás elé állít az nem az én emberem!
Nem hanyagolom se a gyerekem, se a párom. Imádják egymást is, pedig páromnak nincs gyereke!
Pontosa mi is a problémás az exel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!