Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon zavar a párom múltja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar a párom múltja?

Figyelt kérdés

Igen tudtam hogy van gyereke, amikor össze jöttünk és igen így is bele mentem. Tulajdonképp a gyerek önmaga nem zavar, kedvelem őt, bár neveletlen olykor olykor.

De leginkább a nő zavar, a gyerek anyja. Egyszerűen nem hittem volna hogy ez lesz..

Ez soha nem lesz normális kapcsolat. Mindig ott lesz egy harmadik akárhogy is nézzük.

Bosszantó, és ha ezt én akkor épp ésszel felfogom mielőtt bele megyek, akkor nem teszem! Ha van itt valaki, aki egy családos férfivel készül össze jönni annak üzenem NEEE!!!!!

2020. febr. 16. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

6-os, nem unod még ezt a kérdést belinkelgetni mindenhová?

Meg mi az, hogy ki a fontosabb? Nálunk a férjemnek és nekem is van gyerekem az előző házasságból. Nincs versengés, mert szeretet, gondoskodás jut mindenkinek. És mivel sok a közös program, így idő is. Sőt, mi még a saját családunkkal és a barátainkkal is törődünk. Szerintem a kapcsolatunk sokkal jobb, mint az emberek 80%-ának.

2020. febr. 16. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Ez nem ennyire egyszerű. Sok kapcsolat megy azért tönkre, mert az anyuka a gyereket teszi az első helyre. Magam is ismerek néhány ilyen kapcsolatot és bár lehet azt mondani, amit te, ez bizony nagyon éles, ha konfliktusról van szó. Te vagy a legjobb példa arra, amit írtam. Veled semmiképp nem lennék egy pár. A legtöbben azt hiszik, hogy ez a ki az első kérdés azt jelenti, hogy a gyereket hanyagolják. Szó sincs ilyesmiről, csak az a legfontosabb hogy a partnerrel kiegyensúlyozott legyen a viszony, mert azon múlik a társas kapcsolat, főleg második kapcsolatban.
2020. febr. 16. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Az előző válasz a 10-esnek ment.
2020. febr. 16. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez a te nézted, ez meg az enyém.

A lényegen számomra nem változtat semmit sem. Párom is boldog velünk! Nekem ez a lényeg, nem az hogy ki mit gondol erről.

Ha valakinek nem fér bele más gyereke, akkor marha egyszerű...nem kell olyannal őszejőnni! Szerencsére sok férfi elfogadja a másik gyerekét és sajatjaként kezeli.

A többi engem nem izgat. Sosem éreztem hátrányát annak, hogy van egy lányom.

N27

2020. febr. 16. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!