Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatban lévő nők miért járnak folyton edzeni?
Figyelt kérdés
Ha nekem jó úgy a párom ahogy van akkor minek csinál kardinális kérdést az edzésből? Azért hogy jobb alakja legyen és több férfit vonzzon és megcsaljon? Hányingerem van attól is hogy férfiakkal együtt szaunáznak edzés után...
Mire jó ez?
2020. febr. 24. 20:56
31/35 anonim válasza:
Miért zavar téged, hogy edz a csajod? Te miért nem edzel?
32/35 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok sportos, nem a legjobb a véleményem a nőkről (meg úgy alapból az emberekről... van ilyen élethelyzet, amikor az embernek elege lesz), de ebbe belekötni...
33/35 anonim válasza:
Megvilágosítottad az elmém kérdező! Eddig azt hittem, az egészségemért és a jó közérzetemért sportolok, de most rájöttem, hogy ez csak önámítás.
Dobom is ki az edzőcipőmet és indulok a mekibe, hogy bizonyítsam a hűségemet!
34/35 anonim válasza:
Kérdező, senkit se érdekelsz, csak egy irigy kutya vagy 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!