Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolatban lévő nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatban lévő nők miért járnak folyton edzeni?

Figyelt kérdés

Ha nekem jó úgy a párom ahogy van akkor minek csinál kardinális kérdést az edzésből? Azért hogy jobb alakja legyen és több férfit vonzzon és megcsaljon? Hányingerem van attól is hogy férfiakkal együtt szaunáznak edzés után...

Mire jó ez?

2020. febr. 24. 20:56
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
79%

'mert nőknél 25 fölött nincs olyan, hogy nem edz, össze vissza eszik és tartja a súlyát'

Ez mondjuk nem igaz, alkat kérdése.

2020. febr. 24. 21:49
 22/35 anonim ***** válasza:
99%

Elég nagy tévedésben élsz ha azt hiszed edzeni a külsőd miatt kell...

Hozzátartozik az egészséges életmódhoz basszus. Senki nem lesz hosszú távon egészséges ha heti 20 percet sétál a kocsiig meg vissza. A normális emberek nem csak azért edzenek, hogy kinézzenek valahogy. Rengeteg egészségre pozitív hatása van. A rendszeres mozgás is kell ahhoz, hogy egészséges legyél.

2020. febr. 24. 21:49
 23/35 anonim ***** válasza:
99%

Egész életemben sportoltam. A párom így ismert meg. Mit kellett volna tennem? Az esküvő után elkezdeni zabálni, sport helyett TV-t nézni és közben chipset enni? A szaunázással mi a baj? Koedukált szaunák vannak, ahová fürdőruhában ülök be. Senkinek nem szoktam az ölébe ülni , vagy idegen férfiaknak simogatni a combját.

Senkivel nem szoktam ott ismerkedni. Bemegyek, szaunázok, elköszönök, hazamegyek.

Ha neked valaha lesz egy kapcsolatod, mit fogsz tenni? Bezárod otthon a feleségedet, leengeded a rolót, hogy soha ne láthassa senki? Biztosan sok esélyed lesz ilyen feltételekkel egy nőt találni. Sok szerencsét!

2020. febr. 24. 21:51
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak tényleg azt hiszik, hogy a nők minden egyes lélegzetvétele a férfi nemért van... Őrület :D
2020. febr. 24. 22:13
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
#25 értük is születtünk meg ezt ne felejtsd el! :D
2020. febr. 24. 22:30
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Én egyrészt jobban ereztem magam a bőrömben, másrészt a páromnak szerettem volna tetszeni. Iszonyat motivált, amikor dicsergetett.

Rip kapcsolat

2020. febr. 24. 22:37
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem a ferjem kifejezetten motival a mozgasra mert o is edz. Plusz tenyleg jo feszultseg levezeto. Nem foglalkozom a pasikkal edzes kozben meg amugy se. Koedukalt szaunaba pedig csak a ferjemmel megyek. Nelkule csak a noibe, de gondolom szerinted a noknek is tetszelegni akarok 😀😀😀
2020. febr. 24. 22:43
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kerdes egy szaud-arabiai forumon lett felteve? Azert nem valaszolok ra, mert a kerdezo agyi kapacitasa es torzsi szemlelete miatt nincs ertelme.
2020. febr. 24. 22:50
 29/35 anonim ***** válasza:
18%
Konditeremben nem latok jo pasikat. De tinderen igen. Csalom a pasim,mert az elejen o is csalt engem es a mai napig siman elmegy vhova es hazudozik.
2020. febr. 24. 22:51
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem felel meg a barátnôd, akkor szakíts vele. Majd talál olyan férfit, aki elfogadja a hobbijával együtt.
2020. febr. 24. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!