Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatban lévő nők miért járnak folyton edzeni?
Ha nekem jó úgy a párom ahogy van akkor minek csinál kardinális kérdést az edzésből? Azért hogy jobb alakja legyen és több férfit vonzzon és megcsaljon? Hányingerem van attól is hogy férfiakkal együtt szaunáznak edzés után...
Mire jó ez?
Miért ne járnék?
Nem szaunázok, sose vonzott. Úszni járok (úristen, ahol félmeztelen férfiakat látok!!!), ahogyan a barátom is. Otthon is szoktam edzeni, ahogyan ő is.
Nincs az a férfi, aki miatt lemondanak a lapos hasamról vagy feszes popsimról. Szeretem, hogy elégedett vagyok, amikor belenézek a tükörbe.
Miért csalnám meg a barátomat? Azért, mert utánafordulnak, miért csalnám meg? Hülye lennék egy ilyen félistent megbántani és elveszíteni.
7 és 8.
De azért szerettek tetszelegni más pasiknak 😂😂😂 Ribi vér ott is folyii.
1. Sportolok, hogy egészséges maradjak.
2. Sportolok, hogy csinos legyek és tetszek a barátomnak, akit imádok. Leszarok más férfiakat, pláne ezt a picsogó népet, mint akik itt vannak.
3. A barátom is edz, így ketten leszünk egy szép, egészséges pár, te meg hányjál csak nyugodtan, bár az nem fog hosszútávon jót tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!