Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolatban lévő nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatban lévő nők miért járnak folyton edzeni?

Figyelt kérdés

Ha nekem jó úgy a párom ahogy van akkor minek csinál kardinális kérdést az edzésből? Azért hogy jobb alakja legyen és több férfit vonzzon és megcsaljon? Hányingerem van attól is hogy férfiakkal együtt szaunáznak edzés után...

Mire jó ez?

2020. febr. 24. 20:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
98%

Én speciel nagyon hízékony vagyok. Még mindig van rajtam plusz 30kg és 40kgról indultam. A párom elfogad, én nem fogadom el magam. Amint elértem a kívánt alakot akkor is tovább fogok járni, mert egy formában tart, kettő levezeti a feszültséget, három imádok kirándulni és így kevésbé fáradok is

24N

2020. febr. 24. 21:13
 12/35 anonim ***** válasza:
91%

Szóval ribi vagyok, amiért jól esik, ha láthatóan bejövök másoknak. Ennyi erővel leszbikus is vagyok, amiért örülök, ha egy lány megdicséri a ruháimat?

Felteszem a barátom is holmi f&@ckboy, hiszen simogatja az ő egóját is rendesen, amikor strandolás közben összesúgnak a lányok, amikor elmegy mellettük.

Nálam alapvető igényesség, hogy a fogmosás, fürdés, hajmosás mellett edzek is. Nálam ez az alap.

2020. febr. 24. 21:14
 13/35 anonim ***** válasza:
99%
Nem korulottetek forog a vilag. Magamnak akarok tetszeni ES a páromnak. Szerencsére sosem kerult az utamba olyan korlátolt es rosszindulatú hímnemű, mint te es nehany veled egyeterto kommentelo. Nyilvan majd ti fogtok frocsogo nyallal panaszkodni ha a majdani parotok (bar remeljuk nem kesz ilyen eletfelfogassal) elhizik mint egy tehén :DD Meg majd kolthettek gyogyszerekre kesobb egy rakas penzt, mert szartatok az egeszsegetekre.
2020. febr. 24. 21:16
 14/35 anonim ***** válasza:
98%

Nem,hogy örülnél hogy ad magára.

Sok embernek semmi se jó,ha edz az a baj ha nem akkor meg az.

De gondolom a kerek s_gge lapos hasa igen csak beindìt.

Pont ez a baj,hogy a nők 75%-a kapcsolatban már nem figyel annyira oda,behízik,nem edz már mert hát ,,meg van a pali már" (aztán meg néz amikor a pali kikacsingat).

Te inkább tedd össze a kèt kezed,és napi 100 miatyánk meg hálaadás elég lesz,és becsüld meg a párod,legyél férfi,mert el fog pattintani erre nem lesz kíváncsi.

Mondjuk te is mehetnél edzeni és nem lennél féltékeny meg irigy.

2020. febr. 24. 21:20
 15/35 anonim ***** válasza:
99%

Jó úgy a párod, ahogy van --> ha folyna 30 kiló plusszal, akkor nem lenne jó

Ha edzeni jár, akkor van olyan alakja, mint jelenleg --> ha nem járna, akkor nem olyan lenne, mint most és nem tetszene.

Amúgy a szigorúan mohamedán országokat tudom ajánlani költözésre, a burka alatt garantáltan nem fogja senki nézegetni a párod.

2020. febr. 24. 21:22
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Keress magadnak egy igénytelen lányt, de aztán ne gyere ide sírni, hogy a csinosan megismert barátnő pár év alatt elhizott, elpuhult.

Nem vagy normális kérdező.

2020. febr. 24. 21:25
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fene ez a kérdés... :D Én például nem azért edzek, hogy tetszek magamnak vagy a férjemnek, vagy akárki másnak, hanem azért mert nagyon szeretek edzeni, nem tudnám mozgás nélkül elképzelni az életem. Már bocsánat, nem bántani akarlak, de szerintem egy kicsit nézz magadba, mert ha arról, hogy valaki edz, az jut eszedbe, hogy biztos azért csinálja, hogy jobban nézzen ki és megcsalja a párját, akkor valami nem kerek veled!
2020. febr. 24. 21:26
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Teszek az alakomra, azért sportolok, mert imádok mozogni, edzeni, és szeretek versenyezni is. Nincs az a pasi, akiért erről lemondanék. Hála a jó égnek párom is sportolt régebben verseny szinten, így átérzi.

Rohadtul nem minden a pasikról szól, meg a tetszelgésről. Az emberek vannak, és van hobbijuk, érdeklődési körük, szeretnek fejlődni, előre haladni... kivéve a 0 motivációval rendelkező besavanyodott másokat fikázó népség. Bár bennük is lenne potenciál, csak rég kiölték saját magukban, de panaszkodni legalább még tudnak.

2020. febr. 24. 21:27
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek edzeni, szeretek egészséges és csinos lenni, szaunázni is szoktam, imádom, a férjem soha nem szólt érte, ő is edz, örül neki, hogy jól nézek ki.
2020. febr. 24. 21:28
 20/35 anonim ***** válasza:
92%

Na kezdjük az elején. 'Jó úgy ahogy van'- ehhez k*rvára el kell járnia edzésre mert nőknél 25 fölött nincs olyan, hogy nem edz, össze vissza eszik és tartja a súlyát. Na már most ha neked úgy jó ahogy van, tiltod az edzést és nem éhezteti magát akkor nyugodtan számolhatsz évi minimum 5 kilóval. Az 10 év alatt 50. Ja hogy 110 kilósan már nem fog kelleni? Meg fogod csalni vagy kidobod mert már nem jó úgy ahogy van? Igen... Kicsit gondolj már a következményekre.

A másik. Voltál te már valaha igazi edzésen??? Ahova én járok köredzésre, ott olyan kemény edzések vannak, hogy 10 perc után még a seggemről is folyik a víz és úgy nézek ki,mintha bepisiltem volna. A hajam izzadt, a fejem vörös, ha volt rajtam véletlen smink, azt le is izzadtam. 20 perc után majdnem összeszarom magam úgy erőlködök a súlyokkal. Ugyanígy néz ki a többi lány is edzésen. Szerinted melyik pasi az aki ilyen szituációba úgy gondol rám, hogy jajj de szexi? Na pont egyik sem.

Ha pedig azt hiszed,hogy ugri bugri aerobikon hetero pasival találkozik, akkor nagyon is tévedsz. A lightosabb edzésekre max melegek járnak. Az izomagyúak kint vannak a gépeknél, de őket rohadtul nem érdekli a barátnőd,mert edzeni mennek oda és nem nőzni. Szóval 2 fajta edzés van, vagy ugri bugri jóga pilates, ahol hetero férfi az életben meg sem fordul, max a nőjét kíséri nagy papucsságában. Vagy kemény edzés, ahol leírtam hogy néznek ki a nők.

Szóval leállhatnál ezzel a kisebbségi komplexussal. Csak mert tuti az a bajod, hogy te dagadt vagy, de így hogy a nőd eljár edzeni most már neked is össze kéne szedned magad. Csak hát lusta vagy. Meg nagyképű is.

Ha meg szingliként tetted fel a kérdést,akkor tuti valamelyik 30 éves 140 kilós lúzer incel lehetsz.

2020. febr. 24. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!