Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Barátom megütött, és sokszor mikor olyanja van leolt. De egyes napokon meg bújik meg így szeretlek úgy szeretlek.
eszem bejutott egy jó példa. klasszikus kisgyerek hiszit. kisgyerek elkezd hisztizni és anyuka megadja amit kell, a gyerek csak még jobban rászokik, követelőző lesz és kihasználja, hogy a hiszti hat. Ha az anyukája kemény lenne, és nem foglalkozna a hisztivel, nem lenne értelme csinálni. addig nyomja ezt a műsort, ameddig figyelsz rá.
Velem is ez volt. ameddig érdekelt mit csinál, csinálta a fesztivált. amikor látta, hogy túlléptem rajta, abbahagyta.
nem , nem iszik soha egyáltalán! 3 év alatt egyszer láttam piásan, de akkoris együtt mentünk el inni meg nővére.. nem dohányzik gyülöli a füstöt, azt is rühellte mikor én régebben dohányoztam ( de valahogy nem csodálkozom magamon)
most kezdett el dolgozni 2 hete mert eddig tanult.. de rendes 8 órás állásban.. és eléggé megviseli, de első napokban még normálisan állt hozzám.. mostmár csak hazajön és gépezik, fürdik, alszik.. az hogy énis itt vagyok náluk az nem számít semmit.. csak hogy csinálj enni..
Velem ugyanez volt néhány évvel ezelőtt. Engem is ütött. Lekezelően beszélt velem. Szemétkedett. De persze jött a lelki dumával, hogy maga mellett tartson. Hosszú történet, de figyelj, itt a lényeg: Én is azért maradtam mellette sokáig, mert vártam, hogy visszatérjen a régi énje, aki még kedves volt velem és gyengéd. Nem tért vissza soha. A te barátodnál sem fog. Ott kell őt hagynod saját magad érdekében. Ő már nem szeret téged, csak uralkodni akar feletted, élvezi, hogy valakin levezetheti a maga bajait. Ha most nem hagyod ott, csak rosszabb és rosszabb lesz.
Akármennyire szereted őt és ragaszkodsz hozzá, tedd félre, és a saját érdekeidet nézd. Vess véget ennek az egésznek, és NE foglalkozz a fenyegetőzéseivel sem. Nem hinném, hogy valóban öngyilkos lesz, csak fenyegetőzik, és a vagdosással sem öngyilkossági szándékai voltak, hanem hogy téged maga mellett tartson. Előre nézz, indulj el, hagyd ott, és soha többé ne nézz rá hátra. Én megtettem, és nem bántam meg, azóta egy sokkal boldogabb párkapcsolatban élek, aki szeret, nem bánt, és nőnek, teljes értékű, egyenrangú félnek érzem magam mellette. Nem pedig egy senkinek.
Sok sikert és kitartás!
21/l
Azt mondja öngyilkos lesz ha otthagyod?-Aki hülye haljon meg!
Mindig is tudtam hogy vannak lányok akik szeretnek szenvedni de legalábbis elviselik ha bántják őket.Ha te is ilyen lány vagy akkor te is hülye vagy ezen nincs mit szépíteni.Legyen már valakiben annyi büszkeség hogy nem szolgáltatja ki magát másnak.
Mindezt azért csinálja veled, mert megteheti...
Ennyi. Amikor az első verésnél nem szakítottál vele, már tudta, hogy később sem fogsz.
Úgy teheted helyre még esetleg, hogy felhozod a szakítás ötletét neki emiatt, és ha könyörögni kezd, akkor megígérteted vele, hogy soha többet nem csinál ilyet.
A helyedben én csak simán elhagynám amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!