Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Barátom megütöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Barátom megütött, és sokszor mikor olyanja van leolt. De egyes napokon meg bújik meg így szeretlek úgy szeretlek.

Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt..fogalmam sincs mit csináljak..mondjuk tény hogy elég furin viselkedek vele..de azért ő is velem..hogyan próbáljam meg helyretenni a kapcsolatot? és hogyan felejtsem el és bocsássam meg neki hogy megütött?
2010. júl. 24. 00:17
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
elég ijesztő az utolsó komment :S és már most is félek tőle..
2010. júl. 24. 00:31
 12/33 anonim ***** válasza:

nem maga a tett a durva - bár az is eléggé - hanem maga az, hogy hogy viszonyulhat hozzád lelkileg, ha ilyet megenged magának? minek néz? hogy kezelheti ő a többi embert, ha dühében megütheti a vitapartnert? miért olt le? nem vagytok egyenlőek? mivel több ő mint Te? És ha igaza van? attól még nem kell meghurcolnia...

szerintem ezeken gondolkozz el, és legyen benned annyi büszkeség és önérzet, hogy ezek után nem engeded vissza. több vagy nála. az hogy bújik.. igen, használni akar, "szeret", azaz szereti amit tőled kaphat. tárgy vagy. kiskutya, akit simogat, ha szereti, belerúg ha dühös. ez a gáz.

2010. júl. 24. 00:31
 13/33 A kérdező kommentje:

pontosan így érzem énis .. :(

ma mondtam neki hogy nem játékmaci vagyok,akit felrakhat a polcra.. de lese sz@arta a fejem :S

2010. júl. 24. 00:33
 14/33 anonim ***** válasza:
00:31-es vagyok: nem nem engedheted vissza. ez nem változik meg. nem tud. megtette. nincs több kérdés. szereted, mert kötődsz hozzá. kötődsz hozzá, mert már elhitted neki, amit mond, hogy Te senki vagy, ő meg valaki. ez nem igaz. nélküle, pedig még több lehetsz. Amúgy szívesen levelezek, voltam hasonló helyzetben, írj e-mailt, ha gondolod...
2010. júl. 24. 00:34
 15/33 anonim ***** válasza:
vannak, akik egyszerűen, csak használják a másikat. ha nem kezel egyenrangúként, miért lennél vele? mit adhat ő neked?
2010. júl. 24. 00:36
 16/33 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy 15 voltam mikor összejöttem vele.. most 18 vagyok.. és eléggé sok dolgon segített át anno.. és talán a múlt miatt ragaszkodom hozzá nem a mostani dolgai miatt..akkor azt mondjátok SOHA nem lesz ő már olyan mint volt? :(
2010. júl. 24. 00:41
 17/33 anonim ***** válasza:

Hát ezt én nem értem. Ha olyan "kibírhatatlan vagy", akkor minek van veled? Meg miféle dolog a párunkat ütni?? Te meg miért kérded ezt egyáltalán? Nézd! Itt van ez a "pasi", egy rakás riherongy, kivert kutya vagy mellette. Azt is beléd beszélte, hogy benned van a hiba és kiállhatatlan vagy. Mégis mi értelme van ennek köztetek? Te senkinek érzed magad mellette, félsz is tőle minden bizonnyal, úgy megaláz téged, ahogy egy nőt csak lehet...Miért tűröd? De hát te döntésed. Adott a szituáció, felnőtt ember vagy. Mindenkinek magánál az esze.

Hagyd ott!!! Minél hamarabb!! Saját érdekedben.

2010. júl. 24. 00:43
 18/33 anonim ***** válasza:

nem, nem lesz belőle soha. mármint, nem is volt ő soha olyan, mint amilyennek láttad. látod most is tud, kedves lenni. de nem azért mert gondoltad. nem szeret igazán. az igazi arca az, amikor megüt. ez tudod, nem olyan, hogy megváltozom. mi változna meg benne? mitől? miért? hogyan? nem tart téged semmire, valószínűleg általában a nőket nem tartja semmire. De Te igenis vagy valaki.

tudod, vannak dolgok, amik nem változnak, akármit állít. nem elég, hogy megbánja, nem elég, hogy sajnálja. nem elég, hogy "szeret". ezek üres szavak, mert fáj neki, fáj, hogy elveszít, pedig Te jó voltál hozzá. tudja h nehéz lesz mást találnia. de ez még mind csak önzés, nem azért sajnálja, amit veled tett. magát sajnálja. Ha újra biztonságban érzi magát, megint megüt.

2010. júl. 24. 01:14
 19/33 A kérdező kommentje:

és mikor azt mondja, hogyha otthagyom öngyilkos lesz? nem egyszer szedtem már le az ablakból, tört be üveget, vagdosta a kezébe bele 19est (mer aznap jöttünk össze)

ezekkel mit lehet kezdeni? és ha télleg megteszi, én azt nem viselném el

2010. júl. 24. 01:17
 20/33 anonim ***** válasza:
vááá de ismerős az egész:D nekem is.. telefonban: itt állok egy sziklán a tenger felett, ha most nemet mondasz leugrok. mondom hajrá. még mindig él a szemétje:P 1. nem kell elhinni. 2. nem veheted a nyakadba. kihasznál, bánt. magának köszönheti. tönkretennéd magad egy ilyen bunkóért? ő miért nem gondol rád, amikor megüt? amikor elmond mindennek? teljesen idegbeteg, ne hagyd magad, ne hagyd, hogy kihasználja az emberséged. és egy tipp: ha elhagyod, ne engedd be többet az ajtón, változtasd meg a számod, és ne járj többet a törzshelyedre, a zsebedben pedig mindig legyen gázspray.
2010. júl. 24. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!