Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a párommal. De nem érzek semmit. Aggódjak miatta?

Még érezhetsz. Nálunk is volt hullámvölgy, amikor azt hittem, vége, és nem éreztem semmilyen szomorúságot az első sokk után. Aztán 3-4 nap után iszonyatos letargia tört rám. Közben kibékültünk, azt hittem, jobb lesz, de még utána is napokba telt kijönnöm belőle.
De nem vagyok szerelmes. Amikor az voltam régebben, akkor a szakításnál úgy éreztem, zuhanok. Egy évig nem voltam önmagam. Most 2 hét alatt kiheverném, ha mégis vége lenne sajnos, mert képtelen vagyok igazán kötődni most.

Én is hasonlóképpen érzek most, csak én 2 év után léptem ki. Azt hittem nehezebb lesz, de pont az ellenkezője történt. Sajnálom hogy nem tudtuk együtt folytatni de ilyen az élet.
F
Hát igen..én is sajnálom hogy ..itt kötöttünk ki..
Köszönöm mindenkinek a válaszokat^^

Kapcsolat és kapcsolat között ég és föld lehet a különbség. Nekem volt közel 50, de mivel mindig én léptem ki, sohasem gyötört meg a szakítás. Egészen addig, amíg a nagy Ő amúgy istenesen el nem kapta a tökömet. Szerelmes lettem, mint a nagyágyú, és amikor ő fél év múlva kiszeretett belőlem, hónapokig szenvedtem, mint a kutya.
Szóval ha nem érzel semmit, akkor simán csak nem jelentett annyit neked az egész, hogy könnyeket érdemeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!