Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam, erre letiltott, miért?
Hölgyeim és uraim!
A közösségi média kártékony hatásait láttuk.
De te ezt mégis hogy gondolod? Végeztél vele meg ilyesmik, aztán "MEGGONDOLTAD MAGAD"(???) és "ja hát inkább mégse"?
Ez nem így működik. Az emberek nem random tárgyak amikkel így szórakozni lehet.
A kérdésben a válasz. A letiltásod oka nemes egyszerűséggel az, hogy szakítottál vele. Ebből kifolyólag következik, hogy nem akarta látni a facebook-os tevékenységedet és azt sem, hogy felvedd vele a kapcsolatot.
Információ hiányában nem tudom hány évesek vagytok és mióta voltatok együtt és azt sem, hogy pontosan miért lettél "mérges" pedig releváns lenne a kérdés szempontjából.
Ennyi alapján nem lehet megmondani van-e rá esély, hogy megbocsásson neked de, ha van a volt barátodban tartás és felnőttebb személyiség, mint te akkor nincsen.
(Az ilyen viselkedés tűrhetetlen egy embertől. Nem tudom, hogy első alkalommal történt-e, de a másik nem a játékszered, hogy éppen szakíts vele amikor te mérges vagy.)
Szakítottál vele, így töröld (tiltott) az életéből.
Mondjuk én is így tennék ha szakítanának velem, akkor nehogy már ellenörizgessen, mikor hol vagyok és mit csinálok.
Nem èrtelek. Elhanyagolt, balhèztal miatta, elküldted, amire úgy reagált, hogy letiltott, ès tovább lèpett. Magyarán magasról szrik rád. Kèrdezem, ezek után mit akarsz, vagy mit vársz? Kicsit sem èrdekled, különben nemhogy nem tölt le, de ő maga keresett volna. Gyanítom valahol erre is számították. Aztán hogy nem jött be, loholnal utána mint a pincsi kutya. De mègegyszer megkèrdezem, MINEK? Nincs benned semmi önèrzet?
Szeretni nem szeret. Ha meg is bocsát úgymond, az is csak annyit jelent, hogy hajlandó mèg ürítőlyuknak nèzni. Nem mellesleg jegyzem meg, hogy abban sem vagyok biztos, hogy tèvedtèl, mikor a megcsalás sál vádoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!