Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt egy kis baleset az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt egy kis baleset az ágyban, nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Átmentem a barátomhoz, de én már egész nap rosszul voltam, hányingerem volt. Ezt mondtam neki is, semmi kedvem nem volt a szexhez, de azt mondta legalább szájjal elégítsem ki. Addig addig erősködött hogy belementem, pedig szóltam hogy rosszul vagyok. Ami rátett még egy lapáttal, hogy pluszba nyomogatta is a fejem a farkára, ami nagyon nem esett jól. És már éreztem hogy hánynom kell, gyorsan ki is vettem a számból, de pillanatok alatt történt és lehánytam az ágyát. Meg kicsit ő is olyan lett. Nagyon mérges volt, haza is küldött. Szégyellem magam azóta, bocsánatot kértem tőle de nagyon cikinek érzem. Mit tegyek? Fölajánlottam, kimosom a lepedőt, de azt mondta hagyjam. Nagyon gáz? Mit tehetnék még?

L/18

2020. febr. 14. 17:38
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon butuska vagy és naív kérdező.Nem az gáz,hogy lehánytad,hanem a viselkedésed.Még te kértél bocsánatot,ááá...
2020. febr. 14. 20:56
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan tudnék bármit a védekezésekről?? "

Nyuszika, ha már anyád nem mondta el, akkor ott az internet. 2020 van. eszem megáll!

2020. febr. 14. 21:01
 43/57 anonim ***** válasza:
100%

"de nem merek szólni neki mert félek akkor elhagy."

és akkor mi van? Találsz nála száz sokkal jobbat. Nem lesz nehéz.

2020. febr. 14. 21:03
 44/57 Clay Morrow ***** válasza:
62%
"De akkor majd mondom neki, hogy ez nem jó így." Jaaa, mert utoljára is milyen jól ment ez mi? Megérdemelted ami történt veled, és bár ez egy kicsit nyersnek és durvának tűnhet, de biztos jó tanulópénz ez neked, hogy máskor ne engedd magad megaláztatni. Ha ezentúl is vele maradsz, mindketten nyugodtan lehúzhassátok magatokat a WC-n, mert kb. annyit is értek.
2020. febr. 14. 22:58
 45/57 anonim ***** válasza:
77%
Lehet azért van hányingered mert bekaptad a legyet🙂
2020. febr. 14. 23:24
 46/57 anonim ***** válasza:
100%
#45. Válaszoló arra gondolt, hogy terhes vagy.
2020. febr. 15. 02:27
 47/57 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem, nem rég menstruáltam. Beteg voltam a napokban, azért lehetett.
2020. febr. 15. 06:26
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, ez a tulok is összeszed valami nyavalyát. Megérdemli.
2020. febr. 15. 07:54
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha én valamilyen véletlen folytán ezek után lesz**tam volna, akkor tuti nem az ágyra hánytam volna, hanem a srácra, megérdemli.

Te meg keress szépen mást, mert ez nem kapcsolat, hanem kihasználás. A te naívitásodat használja ki. Ennél csak jobb pasik vannak...

2020. febr. 15. 08:09
 50/57 A kérdező kommentje:
Igazatok van, szakítani fogok vele!
2020. febr. 15. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!