Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt egy kis baleset az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt egy kis baleset az ágyban, nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Átmentem a barátomhoz, de én már egész nap rosszul voltam, hányingerem volt. Ezt mondtam neki is, semmi kedvem nem volt a szexhez, de azt mondta legalább szájjal elégítsem ki. Addig addig erősködött hogy belementem, pedig szóltam hogy rosszul vagyok. Ami rátett még egy lapáttal, hogy pluszba nyomogatta is a fejem a farkára, ami nagyon nem esett jól. És már éreztem hogy hánynom kell, gyorsan ki is vettem a számból, de pillanatok alatt történt és lehánytam az ágyát. Meg kicsit ő is olyan lett. Nagyon mérges volt, haza is küldött. Szégyellem magam azóta, bocsánatot kértem tőle de nagyon cikinek érzem. Mit tegyek? Fölajánlottam, kimosom a lepedőt, de azt mondta hagyjam. Nagyon gáz? Mit tehetnék még?

L/18

2020. febr. 14. 17:38
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Ő 19 éves. Már én is elgondolkodtam azon, hogy tényleg szeret-e. Kértem hogy használjunk óvszert, de soha nem hajlandó, mert kényelmetlen neki. Azt mondja, majd időben kihúzza. De félek, mi van ha nem?? Azt mondta szedjek gyógyszert. De nekem nincs pénzem rá, szüleimtől nem kérhetek és nem is szívesen szednék gyógyszert. De mindig azt mondja szeret, úgyhogy nem tudom... :/
2020. febr. 14. 17:53
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Hiába húzza ki az előváladéktól is lehetsz terhes. Persze gondolom azt kamuzza, hogy neki olyan nincs. :))
2020. febr. 14. 17:55
 13/57 anonim ***** válasza:
96%

Istenem! Mit nem tudsz ennyi komment után még??

Ráadást olyan csinál fel 18 évesen, aki már most sem szeret??

Ne szúrd már el az életed, ha nem muszáj!!!

2020. febr. 14. 17:56
 14/57 anonim ***** válasza:
100%

Tehát erősködött, mikor rosszul voltál, majd hazaküldött este/éjjel és azt kérdezed, mit tehetnél?

Pl kibaxod ezt az önző phaszt.

15/57 A kérdező kommentje:
Micsoda? Arról még nem is hallottam.
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig, jó ha megtanulod, hogy az "időben kihúzom" nem védekezés. Azoknak a pároknak való, akik annyira MÉG nem akarnak babát, de ha összejön, az sem baj.
2020. febr. 14. 17:59
 17/57 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyenek miért szexelnek, ha nincsenek tisztában ilyen alapdolgokkal?
2020. febr. 14. 17:59
 18/57 A kérdező kommentje:
Hát de eddig se lettem terhes, pedig jó fél éve így csináljuk. Kizárt hogy ő gumit húzzon, arra nem hajlandó!
2020. febr. 14. 18:01
 19/57 anonim ***** válasza:
99%

18. Ja, még nem lettél terhes.

De bármikor lehetsz ezzel a "megoldással".

Ha tényleg meg akarod keseríteni az életed ezzel a fiúkával legalább szedj fogamzásgátlót, hogy amikor rájössz végre, hogy nem kell neked belőle több, ne plusz egy kölyökkel maradj egyedül.

2020. febr. 14. 18:03
 20/57 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem kamu, akkor csak gratulálni tudok. Rosszul vagy, erre a szádba nyomkodja a farkát, majd miután elhányod magad tőle, még te pitizel neki. A megszakításos "védekezés" külön megér egy tapsot, rengeteg fiatalon elcseszett élet kezdődik egy cukcsihh pascsikáhhhval, aki majd figyel meg időben kihúzza. Komolyan, hol van az eszetek meg hol mutatkozik meg az, hogy "a lányok sokkal érettebbek"?
2020. febr. 14. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!