Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt egy kis baleset az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt egy kis baleset az ágyban, nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Átmentem a barátomhoz, de én már egész nap rosszul voltam, hányingerem volt. Ezt mondtam neki is, semmi kedvem nem volt a szexhez, de azt mondta legalább szájjal elégítsem ki. Addig addig erősködött hogy belementem, pedig szóltam hogy rosszul vagyok. Ami rátett még egy lapáttal, hogy pluszba nyomogatta is a fejem a farkára, ami nagyon nem esett jól. És már éreztem hogy hánynom kell, gyorsan ki is vettem a számból, de pillanatok alatt történt és lehánytam az ágyát. Meg kicsit ő is olyan lett. Nagyon mérges volt, haza is küldött. Szégyellem magam azóta, bocsánatot kértem tőle de nagyon cikinek érzem. Mit tegyek? Fölajánlottam, kimosom a lepedőt, de azt mondta hagyjam. Nagyon gáz? Mit tehetnék még?

L/18

2020. febr. 14. 17:38
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Mert eddig úgy éreztem legalább fontos vagyok valakinek. Azért hagytam neki mindent, mert féltem különben elhagy. 5 testvérem van, én vagyok a legfiatalabb és mindig úgy éreztem el vagyok hanyagolva, soha nem figyeltek rám. És megismertem ezt a fiút, és az elején ő olyan volt. Most már sokkal többször az van amit ő akar, de nem merek szólni neki mert félek akkor elhagy.
2020. febr. 14. 18:29
 32/57 anonim ***** válasza:
93%
Te tényleg buta vagy mint egy raklap🤦‍♀️
2020. febr. 14. 18:40
 33/57 anonim ***** válasza:
96%
"Mert eddig úgy éreztem legalább fontos vagyok valakinek." Valakinek lehet, hogy fontos vagy, de a barátodnak 100%, hogy nem. Te melyik lábtörlőképzőbe jártál? Remélem ez tényleg trollkérdés.
2020. febr. 14. 18:43
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Te csak hitegeted magad, hogy figyel rád!!!
2020. febr. 14. 18:44
 35/57 anonim ***** válasza:
95%
Már akkor otthagytam volna mikor először kijelentette hogy nem húz gumit. A tabletta tönkreteheti az egész hormonrendszert. Szóval vagy gumi, vagy nincs szex és keressen mást. Bunkózzon azzal aki engedi, te legyél egy kicsit nagyszájúbb! :)
2020. febr. 14. 18:47
 36/57 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy tuskó ez a pali! Én többet szóba se állnék vele.
2020. febr. 14. 19:11
 37/57 anonim ***** válasza:
95%

Ha annyira szeretne akkor oda bújt volna, somogatott volna! Nem a szexet erőlteti meg, hogy szpd le! Aztán még a fejed is rá nyomja a farkara ezek után haza küld és te pitizel! Nem vagy normális! Ennél jobban meg sem alazhatott volna, te meg hagyod.

Nem az a lényeg mit mond!

A védekezést a suliban is tanítják! És ahogy írták józan paraszti ész..minek a gyógyszert meg a gumi?

Orgazmusod legalább volt? Vagy azt sem tudod, hogy létezik?

Enyire agyatlan nem legetsz, már bocs.

Ha ezek után nem hagyod ott, akkor mégis erdemled, hogy megalázzon.

Küldtem volna el a büdös pichába!

N27

2020. febr. 14. 19:12
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kamu. Ilyen sötét és ostoba nem lehetsz
2020. febr. 14. 19:14
 39/57 anonim ***** válasza:
87%

Vegyétek már észre, hogy kamu kérdés.

Ennyire nem lehet valaki sötét.

Csak trollkodik!

2020. febr. 14. 19:14
 40/57 anonim ***** válasza:
97%
Ha ez igaz, akkor a Kérdező nagyon naiv és épp ideje a Disney mesékről leszokni!
2020. febr. 14. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!