Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt egy kis baleset az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt egy kis baleset az ágyban, nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Átmentem a barátomhoz, de én már egész nap rosszul voltam, hányingerem volt. Ezt mondtam neki is, semmi kedvem nem volt a szexhez, de azt mondta legalább szájjal elégítsem ki. Addig addig erősködött hogy belementem, pedig szóltam hogy rosszul vagyok. Ami rátett még egy lapáttal, hogy pluszba nyomogatta is a fejem a farkára, ami nagyon nem esett jól. És már éreztem hogy hánynom kell, gyorsan ki is vettem a számból, de pillanatok alatt történt és lehánytam az ágyát. Meg kicsit ő is olyan lett. Nagyon mérges volt, haza is küldött. Szégyellem magam azóta, bocsánatot kértem tőle de nagyon cikinek érzem. Mit tegyek? Fölajánlottam, kimosom a lepedőt, de azt mondta hagyjam. Nagyon gáz? Mit tehetnék még?

L/18

2020. febr. 14. 17:38
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Nekem ő az első barátom, nincs tapasztalatom mással. Honnan tudnék bármit a védekezésekről?? De akkor majd mondom neki, hogy ez nem jó így.
2020. febr. 14. 18:07
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszolók mindent leírtak, viszont megakadt a szemem egy mondatodon:

"De mindig azt mondja szeret, úgyhogy nem tudom... :/"

Tanuld meg, mindig a tetteket kell nézni, hogy hogyan bánik veled, ne azt figyeld, mit mond!

2020. febr. 14. 18:10
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Honnan???

Pl. az internetről!

Előbb tájékozódom, utána csinálom! Nem???

2020. febr. 14. 18:11
 24/57 A kérdező kommentje:
Hát én ilyenekre nem kerestem rá az interneten..
2020. febr. 14. 18:13
 25/57 anonim ***** válasza:
34%

TÖKÉLETES!

Tökéletes, és tanúságos példa ez arra, hogy miért kell fiatal lánynak kizárólag ÉRETT, FELNŐTT, FÉRFI partner.

2020. febr. 14. 18:15
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

#24 Akkor éppen itt az ideje!

A másik, amit nem vagy hajlandó meglátni, megérteni, hogy nem szabad együtt maradnod egy ilyen csávóval!

2020. febr. 14. 18:17
 27/57 anonim ***** válasza:
90%

De, ez kamu. Látszik abból a kommentből, ahol a kérdező azt írja "de azt mondja szeret, úgyhogy nem tudom". Tipikusan ez a kifigurázása az ilyen helyzeteknek.

Mindegy, jókat írtatok, hátha valaki számára hasznosak lesznek a védekezésről szóló információk.

2020. febr. 14. 18:18
 28/57 anonim ***** válasza:
93%
Istenem kérdező, ennyire ostoba leányzó nem lehetsz -.-"
2020. febr. 14. 18:18
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
Ember, gondolom tanultál biológiát, az iskolák nagy részében szexuális felvilágosítás is van. De elég csak józan logikával belegondolni, hogy ha ennyire egyszerű a védekezés, hogy "majd kihúzom", akkor mi a francért létezik óvszer meg tabletta...
2020. febr. 14. 18:20
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Árulj már el egy dolgok légyszi: mi az isten fßsza tart téged egy ilyen címeres tahó mellett?
2020. febr. 14. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!