Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak-e vele? Lehet-e változtatni?
Nem jo omen, ha alarendeled magad a masiknak. Marpedig nem is kell, hogy elnyomjon, te mar meg is teszed. Onismeret, az kell ide. Akkor majd mas szemuvegen keresztul fogod latni te is a vilagot. Peldaul rajossz, hogy nem valo hozzad a ficko, es nem lehet mindent megjavitani, amiben a masik nem partner.
43F
Én is így voltam.
Sokáig tartott, hogy ki merjek állni magamért. Hogy nemet tudjak mondani és néha a saját érdekeimet az övéi elé helyezni, hiszen ő is megtette nem egyszer! Ha csak egy oldalú az adok kapok, akkor kicsit önzőbbre kell venni a figurát. Ezt is meg kell tanulni tudom. Tanulj meg nemet mondani. De ne várd meg míg a sok stressz lerakódik benned a sok igenelés miatt... Én olyan dolgokban hagytam érvényesülni az ő akaratát, amiben nem kellett volna (elmentem lakni hozzájuk az anyósékhoz, mert ő kijelentette, hogy ő el nem megy albérletbe... életem legnagyobb hülyesége volt ezt ráhagyni). S azóta is iszom a levét...
Szóval csak ügyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!