Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korrekt dolog 12 kg-ot hízni párkapcsolat alatt, és egyáltalán nem szándékozni ezen változtatni?
A barátnőmnek gyönyörű, nőies, kecses, törékeny alakja volt, amikor összejöttünk, pont tökéletes ideál, 170 cm-hez 52 kg. A kapcsolatunk alatt kezdett el 3x annyit enni és keményen edzeni mellé, 12 kg jött rá, és nem, nagyon nem mind izom az a 64 kg. 2x akkora combja és melle lett, majdnem 2 ruhaméretet hízott.
Mindenki dícséri, hogy bomba alakja van, látszik az edzés, még mindig vékony, de végre kerek, ahol kell, a barátnői szerint ragyog, annyira kicsattanó és csinos. Szerintem pedig egyáltalán nem így van, nekem nem tetszik, és igenis a túlsúly felé tart, BŐVEN van már most rajta felesleg, mert ennyi evést nem kompenzál az edzés, nem versenysportoló.
Ha finoman mondom neki, akkor én vagyok a szemét, aki evészavarba próbálja kergetni, mert végre lett alakja.
Mit csináljak?
Ennyire akart tömegelni és ezt tartani további edzéssel vagy még fölé akar menni? Előbbi esetben no para, fog lemenni zsírból. Utóbbi esetben lehet elkapja a gépszíj és ilyen nagyseggű/vállú amazon lesz.
Kérdezd meg mit akar elérni.
172 vagyok, 64 kilósan konkrétan gebe voltam (igaz, nekem nagy a mellem, nyilván az is nyom a mérlegen).
Barátnőd szerintem ragyogó nő lehet. Szerintem engedd el, minden ujjára találni fog tíz pasit.
Ez nem korrektség kérdése. Neked az tetszik ha nagyon vékony alig némi izommal. Egyébként ha az ember keményen sportol akkor normális hogy az étvágya is megnő, kell az energia.
A leírtak alapján még így is egeszséges súlyban van. Ez a legfontosabb.
Ez ízlés kérdése. Neked nem tetszik hogy ilyen, de sokaknak tetszik és magának is tetszik. És nyilvan ha ő így JÓL érzi magát akkor neki jó és nem fog változtatni. Nem tehetsz semmit. Fogadd el.
Ha szeretnéd akkor ez nem érdekelne...
Szakíts vele, hogy egy normális férfi szerethesse úgy ahogy van és nem kell megfelelni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!