Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korrekt dolog 12 kg-ot hízni párkapcsolat alatt, és egyáltalán nem szándékozni ezen változtatni?
A barátnőmnek gyönyörű, nőies, kecses, törékeny alakja volt, amikor összejöttünk, pont tökéletes ideál, 170 cm-hez 52 kg. A kapcsolatunk alatt kezdett el 3x annyit enni és keményen edzeni mellé, 12 kg jött rá, és nem, nagyon nem mind izom az a 64 kg. 2x akkora combja és melle lett, majdnem 2 ruhaméretet hízott.
Mindenki dícséri, hogy bomba alakja van, látszik az edzés, még mindig vékony, de végre kerek, ahol kell, a barátnői szerint ragyog, annyira kicsattanó és csinos. Szerintem pedig egyáltalán nem így van, nekem nem tetszik, és igenis a túlsúly felé tart, BŐVEN van már most rajta felesleg, mert ennyi evést nem kompenzál az edzés, nem versenysportoló.
Ha finoman mondom neki, akkor én vagyok a szemét, aki evészavarba próbálja kergetni, mert végre lett alakja.
Mit csináljak?
170 cm vagyok, sajnos már nem vagyok 52 kg, mert abból is lejjebb fogytam, de amikor voltam, az is még javában az egészségtelenül sovány kategória volt. Se mell, se fenék, se comb. El is hiszem, hogy 64 kilósan úgy érzi, végre lett alakja, igaz is lehet, ahogy a barátnői véleménye is.
Mit csinálj? Ha csontokat vágysz markolászni, akkor szakíts vele, ő hadd maradjon szép, egészséges, erős. Ja, egyébként utóbbi kettő sem elhanyagolható... Nekem így gebén semmi erőm, harmatgyenge vagyok, hiszen izom sincs rajtam, már amennyiben pl. a szívizmot, a záróizmokat meg ehhez hasonlókat nem vesszük számításba. Hajam is fakó, vékony, hullik. Bőröm szárazabb. Nehogy már ez legyen a normális.
Őszinte leszek engem nőként zavarna, ha a párom alakja ennyire drasztikusan megváltozna miután összejöttünk. Számomra fontos a fizikai vonzalom és valószínűleg azért jöttünk össze akkor mert az az állapot vonzott. Nyilván ha szeretem a másikat nem fogok emiatt szakítani vele, de én is szóvá tenném egy idő után. Fontos a másik a boldogsága, de legyünk már annyira nyitottak, hogyha valami nem tetszik azt kommunikáljuk.
A konkrét kérdésre a válaszom, hogy bár megértem a problémád, de igen korrekt, ha ettől ő boldog. Most jön a kérdés, hogy előbbre tudod-e helyezni a párod boldogságát a fizikai szükségleteidnél. Bár gondolom ígyis együtt tudsz vele lenni, szóval annyira szörnyű nem lehet, mert ha nem lenne testiség már szakítottatok volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!