Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek maradjak ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek maradjak ilyen vagy inkább változtatni kéne valamin?

Figyelt kérdés

Nos,én az a fajta fiú vagyok,aki nagyon tud ragaszkodni egy olyanhoz akit szeret,és szereti éreztetni is vele.

Akkor örülök a legjobban ha valaki ugyan úgy mondja/érezteti velem hogy ő igenis szeret.

Szeretek bókolni egy lánynak,hogy milyen szép és ilyenek..Valahogy nem tudom megállni,hogy ha eggyütt vagyok egy lánnyal akkor ne mondjam neki el sokszor,hogy szeretem..volt egy barátnőm aki amiatt akadt ki és szakított velem mert sokszor mondtam pedig szerintem az még nem is volt sok..na mindegy.

Szóval,maradjak ilyen vagy változzak? Mert eddig nem nagyon volt szerencsém ezzel a stílussal,de ez van én ilyen vagyok,ha kell akkor változom de viszont nehezen tudnék.16/F

2016. aug. 30. 12:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%

Maradj ilyen,bár több ilyen fiú volna.

14l

2016. aug. 30. 12:17
 2/13 anonim ***** válasza:

Maradj ilyen .. Ez nagyon aranyos . :) de ne más miatt akarj magadon változtatni tuti hogy egy halom lany van akinek ez tetszik :)

14/L

2016. aug. 30. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
itteniekre ne hallgass. nem volt szerencséd szóval változtatni kell :) hidd el a lányok nem úgy mukodnek ahogy azt elmondják magukról :)
2016. aug. 30. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne valtoztass :) 15/L
2016. aug. 30. 12:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Akkor változtass ha te is akarod. De másért ne változz meg, csak magadért:) és biztos lesz majd egy ilyen lány, nyugi.

16/l

2016. aug. 30. 12:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Maradj ilyen! Amikor elolvastam a címet,eldöntöttem,hogy ezt fogom írni,hisz mindenki egyéniség! :)

Ez nagyon is jó dolog,akkor,ha tényleg szeretitek egymást,azaz ő is téged.Viszont ezt ne vidd túlzásba egy olyan emberrel szemben,aki nem viszonozza az érzéseidet. Velem is ezt csinálják,és lassan a srác már a baráti kapcsolatot is tönkreteszi ezzel a nagyon szeretlek szöveggel,pedig világosan megmondtam neki,hogy én nem érzek iránta semmit. Ezt úgy értem,hogy első randi után ne mondogasd neki,hogy szereted,mert még nem is ismered! A bók oké bármikor! :)

2016. aug. 30. 12:53
 7/13 anonim ***** válasza:
maradj ilyen, de figyelj arra, hogy ne telepedj rá, fojtsd meg a párod, mert az nagyon kényelmetlen és nehéz tud lenni, nem baj, ha kimutatod a szereteted, de nem kell minden szabad másodpercet azzal a személlyel tölteni, fel kell azt is fogni, hogy mindkettőtöknek volt van és lesz is saját élete... 16/l
2016. aug. 30. 13:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne változz :) Ez a mai világban tényleg különleges,és biztos vagyok benne,hogy,ha megtalálod a "tökéletes" lányt,aki elfogad így,ahogy vagy,akkor szerintem tuti,hogy hosszú távú kapcsolatotok lesz. Kár,hogy nem vagy idősebb-vagy én nem vagyok fiatalabb :D-,mert nekem pont az esetem vagy :D Olyan ritka mostanában az ilyen fiú. Örülök,hogy vagytok még azért páran :) 18/L
2016. aug. 30. 13:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Hasonlóan az előttem lévőkhöz, szerintem se változz meg. Annak örülnék, hogy ha a hozzád hasonló srácoknak a száma jóval növekedne, a páwa, beképzelt srácoké pedig, akik csak a szexre mennek, nincs érzelmük (tisztelet a kivételnek) ezzel párhuzamosan csökkenne. Egyébként meg én is egy ilyen fiúra vágyom. Nekem nagyon is jól esne, hogyha mindig tudatná az illető, hogy mennyire szeret.

De ne add fel. Lesz biztosan egy olyan lány, sőt, lesz is, aki megfog emiatt becsülni. :)

17/L

2016. aug. 30. 13:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ:) Nem hittem volna,hogy ennyi normális válasz lesz:)
2016. aug. 30. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!