Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek maradjak ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek maradjak ilyen vagy inkább változtatni kéne valamin?

Figyelt kérdés

Nos,én az a fajta fiú vagyok,aki nagyon tud ragaszkodni egy olyanhoz akit szeret,és szereti éreztetni is vele.

Akkor örülök a legjobban ha valaki ugyan úgy mondja/érezteti velem hogy ő igenis szeret.

Szeretek bókolni egy lánynak,hogy milyen szép és ilyenek..Valahogy nem tudom megállni,hogy ha eggyütt vagyok egy lánnyal akkor ne mondjam neki el sokszor,hogy szeretem..volt egy barátnőm aki amiatt akadt ki és szakított velem mert sokszor mondtam pedig szerintem az még nem is volt sok..na mindegy.

Szóval,maradjak ilyen vagy változzak? Mert eddig nem nagyon volt szerencsém ezzel a stílussal,de ez van én ilyen vagyok,ha kell akkor változom de viszont nehezen tudnék.16/F

2016. aug. 30. 12:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ne változtass ezen! Én például nagyon kedvelem az ilyen embereket. L.
2016. aug. 30. 14:31
 12/13 anonim válasza:
Ne másoknak akarj megfelelni , meg ne úgy élj ahogy mások elvárják.. szerintem egy kapcsolatban normális ha egy nap többször elmondod , hogy szereted, legalábbis én így vagyok vele, de mindenki más. Viszont ha ezzel baja volt és ezért dobott akkor szerintem nem is szeretett igazán.
2016. aug. 30. 16:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Ment a zöld mindenkinek:)
2016. aug. 30. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!