Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak kapcsolatfüggők? Ezen hogyan lehet segíteni?
Úgy értem a kapcsolatfüggőt, hogy ha nincsen párja, akkor képtelen igazán jól érezni magát a bőrében. Pusztán a tudat, hogy nincs senkije elkeseríti, mert úgy érzi, hogy így nem kap meg mindent érzelmileg amire szüksége van.
Ha van kapcsolata, akkor nem látszik igazán, hogy függő lenne, talán kicsit ragaszkodóbb, és nagyobbak az elvárásai.
Hogyan lehetne elérni, hogy az iylen ember egyedül is oylan teljesnek érezze az életét, mint párban?
Fiatal, 19 éves. 3 éves kapcsolaton van túl.
És még valami: csak elkezdeni nehéz, amikor a legmagányosabbnak érzed magad. Amint elkezdesz változni beindul egy folyamat, és egyre többen szeretnek. Ettől pedig még erősebb leszel, és minden könnyebb lesz. ez lehet hetek, hónapok vagy évek kérdése, emberfüggő. Nekem három-négy hónapba tellett.
Egyébként pedig, nekem az is sokat segített, hogy belegondoltam, hogy jövőre ilyenkor is leszek valahol. És addigra ez az egész semmit nem fog jelenteni. És csak vártam, hogy múljon a magány és szomorúság. Hiszen ezek is természetes dolgok, ezt el kell fogadni és hagyni elmúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!