Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom naponta vagy kétnapont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom naponta vagy kétnaponta megnézi ugyanazt a lányt az instagramon, van okom félni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Egy közös ismerősünk ről van szó. Folyton rákérdezek, hogy tetszik-e neki, szerelmes-e belé, de mondja, hogy neki én vagyok a legszebb és gyakran dicsér. Ha mindig másokra pillantana rá azt mondanám oké, csak egyszer megnézte,de ezt a lányt már hónapok óta gyakran nézegeti. Megkérdezem tőle nyíltan, hogy megnézte-e, mindig azt mondja nem, de mindig ott találom az előzményekben, és utálom magam, hogy azokat nézem, de tudom, hogy hazudik nekem. Ezek mellett gyakran bókol nekem, és azt érzem rajta, hogy szeret. De ezzel nem tudok kibékülni, hogy ilyen gyakran megnézi. Kérlek segítsetek!
2020. febr. 9. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
túlreagálod*
2020. febr. 10. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
A faggatózással az égvilágon nem fogsz semmire se menni azon kívül, hogy elmérgesíted közöttetek a helyzetet, elég borzasztó stratégia. Ennyi alapján kétlem, hogy különösebben érdekelné a lány, ez elég kevés.
2020. febr. 10. 12:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy az nem mondjátok, hogy tök normális dolog az, kb. naponta nézegeti a fickó a "közös ismerős" fotóit... :D Ráadásul még tagadja is. Dehogy, ez tök oké, véletlenül sem fordulna meg a fejetekben semmi.

Egyébként vannak közöttünk is nagyon jó színészek.

2020. febr. 10. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Téged szeret+tetszel neki+együtt vagytok

Ő tetszik neki.

Nekem is tetszik több minden, amiből csak 1et választahatok

2021. febr. 18. 11:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, amúgy azóta szétmentünk már (nem sokkal később). Mondta, hogy én már egyáltalán nem tetszettem neki akkor, nem is szeretett, csak azért nem akart szétmenni, mert a különköltözésre neki nem volt ideje. Mégis különmentünk, és utána rögtön bepróbálkozott a másik csajnál (ezt egy barátnőmtől tudom aki a csajszi barátnője is). Hát mit mondjak, kényelem miatt nem volt őszinte. Miután szakítottunk és szét mentünk, rám írt többször is, hogy nincs-e kedvem szexelni vele, mert neki kényelmesebb lenne, hogy nem kell új partnert keresnie. Pofám leszakadt. Azóta megismerkedtem valakivel, aki az exem szöges ellentéte sok dologban, és egyáltalán nem érzem azokat amiket nála.
2021. febr. 24. 13:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Minden jó, ha vége jó
2021. febr. 24. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!