Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit babusgatjátok a párotokat férjeteket naponta?
Nálunk az a helyzet hogy eddig szellemi munkát végzett otthonról de állítólag miattam vesztette el a jól fizető állását mert anno pár hónappal ezelőtt szakítottam. Most engem hibáztat azért is mert olyan gyárba kellett mennie ahol karos anyaggal dolgozik. Oda vettek fel mert másik munkahelyről nem szóltak vissza neki. Megis kapom tőle sokszor. Éjjeles héten akarhanyszor felébred a gyerekem miatti zörgésre vagy csak mert wc-re kell mennie mindig kéri hogy cirogassam álomba. Ha főzés középen vagyok ha mosogatás középén vagyok vagy ha a lányommal foglalkozom hagyjam abba majd utána megcsinálom vagy folytatom. Amikor mondom neki hogy 30 éves embert nem kellene már álomba cirógatni akkor megsértődik. Mert hogy estéként ő saját magától is cirógat engem kérnem sem kell. Ráadásul délbe azért felkel hogy ki legyen elégítve valamilyen formában és nekem akkor el kell altassam az 5 éves lányomat hogy ne hallja a sóhajokat. Meg probléma megbeszélésnél nem elég ha leülök vele szembe hanem adjam oda a kezem üljek az ölébe mert csak úgy tudja megbeszélni a dolgokat ha hozzáérhet. Ha mondom hogy úgy is hallom amit mond ha az asztal másik végen ülök akkor megint jön a sértődés. Van hogy percekig nem szól semmit csak azt mondogatja legyek vele normális megértő de a probléma meg mindig nem kerül szóba amiről beszelni akar. Már úgy fel tudom magam húzni rajta hogy akaratlanul is lekezelően mondom hogy mondja már hogy miről akar beszelni mert még egy szot sem mondott arrol amiert leültünk beszelni. De mint akinél akad a szalag és elkezdi újra mondogatni legyek vele megértő és ne bántsam. Ha nem megyek cirógatni mondjuk 2 percre akkor jön azzal a szöveggel hogy ő addig nem tud aludni és miattam nem tudja kipihenni magát mert rám órákat kell várni. Én meg úgy gondolom hogy inkább nem keltegetem hogy tudjon pihenni mert pihenés után is tudunk foglalkozni egymással. De jön a magyarázat hogy akkor ott a gyerek és nem lehet tőle filmet nézni mert 100x szólongat engem hogy valamit akar. Szerintem ez nem normális hozzáállás amit csinál. De szerinte meg igen. És én vagyok aki gyerekesen viselkedik. Nálatok ez hogy működik? Részemről van túlreagálva szerintetek?
N
Az anyja nem hagyhatta leválni. Gondolom iskolasan is kisbabakent babusgathatta.
A gyerekek ha nem haggyàk öket hogy megtanuljak hogy a sajat testükkel rendelnezhetnek azaz kötelezik pl a puszikra is (adj mamanak puszit, miert nem kapok puszit nem szeretsz?), egy idö mulva ebböl alakulnak ki a felnött egeszsegtelen problemak. (Pl nem tud egyedül elaludni, cirogatni kell, szerinte aki nem öleli psuzilja az biztos akkor hogy öt nem is szereti stb)
Úgy tűnik, hogy te nem szereted őt igazán, és kötelességnek éled meg, hogy megadd neki amit szeretne, amire vágyik. Az sem megoldás, hogy kiköveteli. De neked is van olyan, amire vágysz, és a másiknak is. Azért szerintem nem kell valakit lenézni, mert ilyenre vágyik, nem attól férfi valaki, hogy nincsenek ilyen igényei, vagy jól elrejti. Mondjuk a kényszerítéstől sem férfi, ezt a részét mondjuk én sem nézném jó szemmel. Az én volt kapcsolatomban volt ilyen, hogy a másiknak nem voltak fizikai érintésre igényei, és sóhajtozott, pofákat vágott, ha a másik meg akart bármit. Köszi az ilyen társat, aki érzéketlen a másik felé, nem is ment a dolog túl sokáig...
Ha neked a babusgatás gyerekes dolog, és azt gondolod, hogy egy férfi ettől férfiatlan, akkor sakk-matt. Ő nem fogja megkapni ezt, mert neked ez teher, mert nem ilyen vagy. De ő meg kicsit túlzásban él, mert ha kettesben vagytok, akkor lehet olyat, amit gyerekekkel, családdal már "szervezni kell". Ha jól látszik a leírásból, akkor te lenézed őt emiatt, és neked teher az, hogy ő a szokásosnál intimebb, bensőségesebb kapcsolatot szeretne, ez pedig neked már inkább nyálas, és megterhelő. Vagy nem így van?
Ez a pali beteg...hagyd ott de nagyon sűrgősen. Egyrészt a munkajáról nem te tehetsz, ne hibáztasson. Másrészt úgy tekint rád, mint egy bábura, akinek csettintésre őt kell szórakoztatni. Rakd félre a gyereket meg mindent, mert most őt kell pátyolgatni, mert hirtelen úgy gondolta.
Ez nemhogy nem normális, hanem egyenesen beteges. És azért már egyszer szakítottál....nagyon nem kellett volna újra kezdeni...
A gyerek is milyen példát lát maga előtt. Belegondolni is rossz. Kicsim most menj gyorsan aludni, mert a Zuram szerszámat kell fényezgessem...jó nyílván nem ezt mondod neki, de a lényegen nem változtat, ez iszonyú megalázó, és a gyerek se marad 5 éves...
Nagyon gyorsan lépj ki ebből a borzalomból, mert csak sérülni fogtok benne te is, meg a lányod is.
Egy kérdés: miért vagy még (vagy inkább megint) vele?
Én a helyedben már régen ott hagytam volna, akkor is, ha esetleg valamilyen logikátlan módon még szeretném is. Ez minden, csak nem normális viselkedés. Nehogy már a gyereked legyen a második helyen, mert ő éppen úgy óhajtja. Azt meg biztosan nem tudnám elviselni, ha valaki engem hibáztatna a szar élete miatt. Nem gyújtottad rá a házat, nem maradt nincstelen, hogy téged hibáztasson.
Amíg látja, hogy kedve szerint ugráltathat téged és teljesíted a kívánságait, addig ki is fog használni. Megbeszélni láthatólag nem lehet vele dolgokat, tehát vagy tényszerűen közlöd vele, hogy felejtse el ezeket a szokásokat, ő pedig ha akarja, meghallja és változtat, ha nem, ott az ajtó.
" Az én volt kapcsolatomban volt ilyen, hogy a másiknak nem voltak fizikai érintésre igényei, és sóhajtozott, pofákat vágott, ha a másik meg akart bármit."
Én is egy ilyen felemás kapcsolatban élek és nem tudom kideríteni, hogy rám nincs igénye a páromnak vagy egyáltalán senkire. Nyögdös és azonnal megy a hasa, meg fájni kezd valamije ha közeledem felé, nagyon elkeserítő sokszor. Viszont hallani sem akar arról, hogy magunkhoz illő párt találjunk esetleg, nem értem ezt az egészet.
Na csak még jobban alatámasztottad, hogy nem ép.
Te laksz nála, vagy fordítva? Idehe kitalalnod hogy szabadulsz meg tőle...mert lehet, hogy szó szerint szabadulnid kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!