Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalás ha a feleségem más férfiakkal chatel a neten?
Az, hogy kinek mi a megcsalás egyéni megítélés kérdése. Nekem ez egyáltalán nem férne bele.
Viszont arra nagyon jó indikátor, hogy egyáltalán nincs rendben a kapcsolatotok és valami hiányzik neki belőle. Az érzelmi rész abszolút eltűnt, a részéről mindenképp. Valószínűleg elhanyagoltátok a kapcsolatot, a romantikázást, randizást. Elmaradtak a nagy lelkizős beszélgetések stb. Vagy eleve nem is volt ez sosem erős kapcsolat csak 40 körül bepánikolt és nem akart egyedül maradni.
Szembesítsd a dologgal, kérdezd meg mi hiányzik neki a kapcsolatból. Ennél többet látatlanban senki nem fog tudni mondani. Nem az a lényeg, hogy volt-e fizikai kontaktus. Nem attól lesz valami megcsalás hanem attól, hogy másnál keres olyan dolgokat amiket csak a párjától kellene megkapnia. Ezek lehetnek lelki dolgok is.
Ez az amit egy házasságban egyszer még elnéznék ha azt látom hogy mikor szembesítem szégyenkezik és elmondja mi miatt kell ez neki. Ha úgy látom megijeszti hogy elveszíthet ezzel. A következő ilyennél pedig beadnám a válást. Nem azért mert ez megcsalás hanem mert számomra remek mutatója annak mennyit érek a párom szemében. Ha annyi tiszteletet nem érdemlek hogy ne beszélgessen társ kereső oldalakon másokkal és az adott szava semmit nem ér akkor nekem nincs dolgom vele tovább. Mert akkor a megcsalás is ott lóg a levegőben ha ugyan nem tette már meg.
De első körben ez még az a kategória ami megér egy misét.
Fizikailag MÉG nem csalt meg. De meg fog, ezt borítékolhatom.
Nem tudhatjuk mit rontottál el, simán lehet kapuzárási pánik.
Sokszor van olyan, hogy a nők 40 körül megbolondulnak.
Sok jót nem látok , szerintem ennél több energiát ne tegyél már bele.
Ha már ott van fent, szinte biztos, hogy már bepasizott vagy fog.
Vagy akart.
Én is chateltem , de soha nem akartam találkozni velük.
Csak valahogy feldobta a szexuális életünket az az izgalom, amit okozott ez nálam. Profitált belőle a férjem, több volt a szex emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!