Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalásnak számít, ha egy nő szemez, flörtöl, stb. más férfiakkal?
Mert olyan emberek is vannak, akik alapból flörtölve kommunikálnak.
De nekem annak tűnik, ha szemez, úgy néz, úgy beszél, hogy látszik, hogy akar valamit, vagy úgy, félreérthetetlenül mosolyog. Pl. nemrég az első találkozáskor úgy mosolygott egy kolléganő, aki több éves kapcsolatban volt. Érdekes...
Kérdező
Onnan hogy visszagondolsz a múltban hányszor is flörtölt veled..ha nem tett ilyent csak így hirtelen 3 évben egyszer..akkor szórakozik veled
Nem számít megcsalásnak. Nézni, beszélgetni csak lehessen már.
Én nő vagyok, elég nagyszájú, sokszor kerültem már olyan helyzetbe, hogy a pasi azt hitte flörtölök, pedig nem ez volt a célom.
Alapból mosolygós is vagyok, ha pedig viccesnek találok valamit, igen hangosan és hosszasan hajlamos vagyok röhögni, lehet ez is az oka annak, hogy azt hiszik flörtölök.
A nagy szám pedig rátesz egy lapáttal gondolom, ha esetleg beszól valaki, akkor visszaszólok, nem szeppenek meg. 26nő
Ennyi erővel rám is lehetne mondani, mert mosolygós vagyok, szeretek az emberek szemébe nézni, van hogy külön köszönök névvel együtt pár embernek, stb...
Múlt nap az egyik kolléga ebédnél észre vettem, hogy épp a mellem csekkolta, utána a szemembe nézett. Házas. És akkor most mi van?
Semmi nincsen. Tetszeni tetszet sok minden vagy mindenki kapcsolatban is, valakin jobban levágni, valakin kevésbé ha ilyen van. Ez nem jelenti azt hogy szét is tenne neked a lábait.
A nők sokszor viselkednek flörtösen akkor is ha ez pusztán az alap természetük. A férfiak pedig hajlamosak ezeket komolyabban venni, mint a nők a férfiak flortoleset.. ezt igazolja a te eseted is.
Mondjuk ha durván csabitgat meg stirol, keresi a társaságod, közel hajol, planétára ha már erintget, ezeket értem ha kiakadsz.
De azon, hogy megnéz meg rad mosolyog, még messze nem megcsalas kategória, akkor sem, ha tetszés neki, mert nem tesz ez irányba lépést, és talán nem is akar ennél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!