Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az megcsalásnak számít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalásnak számít, ha egy nő szemez, flörtöl, stb. más férfiakkal?

Figyelt kérdés

Mert olyan emberek is vannak, akik alapból flörtölve kommunikálnak.

De nekem annak tűnik, ha szemez, úgy néz, úgy beszél, hogy látszik, hogy akar valamit, vagy úgy, félreérthetetlenül mosolyog. Pl. nemrég az első találkozáskor úgy mosolygott egy kolléganő, aki több éves kapcsolatban volt. Érdekes...

2018. szept. 14. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
tiszteletlenség a párja iránt, nekem nem kéne ilyen barátő
2018. szept. 15. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:
én ahogy idősödöm, egyre jobban érzem, hogy ez is beletartozik az életbe. Hagy legyen már erre jogom. A párkapcsolatomban nem kapom meg azt a szenvedélyt, amit igényelnék. Legalább flörtölni hagy lehessen már valamennyit, ennyi járjon nekem is az életből. Nem érdekel, ki minek kategorizálja, nekem ez jár, és semmiféle lelkiismeret-furdalásom nincsen miatta.
2018. szept. 15. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:
De van külöbség ,volt egy osztálytársam Petra és volt egy tanárnéni Bea- Bea néni 2 éven keresztül észre se vette Petrát,majd Beanéni előszímúlált neki egy műnevetést,és Petra erre azt hitten odavan érte Beanéni ..ennyi :)
2018. szept. 23. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!